In mijn praktijk begeleid ik cliënten bij het verwerken van impactvolle situaties. Zo’n situatie waardoor alles anders werd. Ze voelde zich sinds dat ene moment onrustig en gestrest. Hun hoofd staat altijd aan en ze hebben beklemmend angstig gevoel in zich.

Ik heb gemerkt dat deze verhalen anderen mensen helpen die ook impactvolle situatie meegemaakt hebben. Daarom ben ik deze podcast gestart. Ik neem je steeds mee in een verhaal uit mijn praktijk of ik leg uit hoe impactvolle situaties werken.

Wil jij meer informatie over wat je kan doen na een impactvolle stituatie?

Stuur me een bericht (daphne@buroboeg.nl) of laat je gegevens via deze pagina achter, dan maken we gratis kennis en probeer je ik je meteen al wat tips te geven.

Groetjes Daphne
Coach en behandelaar bij impactvolle situaties en trauma