Dit vonden zij ervan?

Reviews

20+ jaar ervaring
EFT | MatriX | IEMT
Zo snel mogelijk weer eigen regie voelen en pakken, daar werk ik naar toe
Het ziet er wat raar uit, het effect is groot

Ruim twintig jaar werk ik in verschillende contexten met mensen.
Al deze mensen zaten in een fase van hun leven waarin zij aan het veranderen waren. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik de mogelijkheid heb gehad om deze bijzondere mensen te mogen ondersteunen om ze te laten groeien en bloeien.

Op deze pagina vind je reviews van cliënten die ik als (advanced) EFT practitioner, MatriX coach en IEMT practitioner i.o. vanuit Buro BOEG begeleid hebt. Dit waren korte trajecten met levensveranderende positieve gevolgen. De cliënten hebben meer grip gekregen op hun leven, hun gedachten en hun gevoelens. Hieronder een kleine greep van de reviews die ik heb mogen ontvangen:

Daphne in steekwoorden

  • Eigen regie teruggeven
  • Snelheid in denken en doen
  • Warme persoonlijkheid
  • Legt de vinger op de zere plek
  • Directief en toch lief
  • Humor met een klein scherp randje

Dit vonden wij van ons traject:

Luisteren, spontaniteit, verhelderen, motiveren, stimuleren, kortom alle ingrediënten voor een goed gesprek waardoor ik weer bij mezelf ben gekomen en rust en overzicht heb gekregen.

Heidi (42 jaar)

Je had steeds weer leuke tools. Vooral de poppetjes hebben me inzicht gegeven in wat ik anders kan doen waardoor ik nu minder druk en stress voel. Ik had niet verwacht dat ik me zo snel beter zou voelen.

Jenny (43 jaar)

Ik vond dat je erg goed luisterde. Door je vragen stimuleerde je mij om zelf de oplossingen te vinden die in mijn leven passen.
Ik ben erg blij met je open, maar toch professionele houding!

Lucca (46 jaar)

Je kent het onderwijs goed, dat praat super makkelijk. Het voelde vertrouwd.
Door je vragen en je opdrachtjes kreeg ik snel duidelijk wat het achterliggende probleem van mijn perfectionsme was en kon hem verkleinen.

Sanne (39 jaar)

Dit vinden wij van de EFT methode:

Bizar hoe snel EFT werkt en ik me minder opgefokt voelde. Na een paar rondjes tappen kon ik veel relaxter naar mijn collega kijken.

Floor (34 jaar)

Ik durfde echt niet mijn grenzen te benoemen. Ik was daarom steeds de pias met het ruilen van diensten. Na twee sessies lukte dat wel!

Petra (40 jaar)

Door de EFT hebben oude herinneringen en situaties een plekje gekregen. Ik voel me niet meer steeds schuldig naar mijn gezin en  werk.

Saskia (39 jaar)

Ik dacht dat EFT iets zweverigs was, maar dat is het echt niet. Het lijkt op EMDR, maar dan veel prettig. Vooral omdat ik het thuis ook kan doen.

Danielle (47 jaar)

Dit vinden wij van Daphne:

Je bent een warm mens Ik voelde me snel op mijn gemak bij je. Je hebt echt een goed oog voor iemands problemen en klachten!

Vera (41 jaar)

Ik vind jou een fijn mens. Je bent nuchter, hebt humor en je hebt het hart op de juiste plek.

Veronique (48 jaar)

Ik vond het best spannend. Je stelde me snel gerust. Dat vond ik erg fijn. Ik voelde me snel vertrouwd bij je.

Nicole (37 jaar)

Ik moest soms hard lachen. Dat was fijn. Ondanks het lastige onderwerp bleef het daardoor luchtig waardoor ik mezelf kon blijven.

Chantal (42 jaar)