Dit moet je ook weten

Kleine en grote lettertjes

Daphne Beurskens
daphne@buroboeg.nl
Harp 33, 6644 DG, Ewijk
06 44 19 88 20

Op deze pagina vind je de algemene voorwaarden van Buro BOEG. Dit is onderverdeeld in drie belangrijke onderwerpen. Ik hou van transparantie en eerlijkheid. De volgende onderwerpen zijn daarom in heldere taal beschreven.

 1. De kleine lettertjes
 2. Privacy verklaring
 3. Disclaimer

Lees deze goed door voordat je een product afneemt. Zo kom je niet voor ongewenste verrassingen te staan.
Mocht je nog vragen hebben neem dan contact op
.

Daphne | Buro BOEG

 

 

Stel je vraag

4 + 5 =

De kleine lettertjes in het groot

 • De tarieven zijn incl. BTW, mits anders vermeld.
 • Kosteloos afzeggen van een afspraak kan tot 36 uur voor de afspraak. Daarna wordt er één sessie in rekening gebracht.
 • Heb jij je aangemeld voor een workshop dan kun je tot uiterlijk 7 dagen voor de start van de workshop deze aanmelding annuleren. Daarna 75% van het bedrag in rekening gebracht.
 • Bij een aangeschaft programma is (buiten de wettelijke kaders) geen kosteloze annulering mogelijk.

Privacy verklaring

Ik neem de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en ga zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens.

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met mijn privacy- en cookiebeleid.
Je gegevens zullen nimmer aan derden worden verkocht en/of verstrekt!

Ik verwerk persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet. 

Welke gegevens verzamel ik? En waar ik gebruik ik ze voor?

 • Voor-naam en achternaam
  Om de contactpersoon te identificeren en aan te kunnen spreken. 
 • Email-adres
  Om je een bevestiging te sturen van de registratie op de website en van gedane bestellingen, om je toegang te geven tot de programma’s, om je de factuur toe te zenden, om je emailnieuwsbrieven toe te sturen als je je daarvoor hebt ingeschreven, als je een afspraak met mij plant en/of voor verdere correspondentie betreffende het doel waarvoor ik je e-mailadres heb ontvangen.
 • Telefoonnummer
  Om contact met je op te nemen bij eventuele vragen en voor klantenonderzoeken.
 • (Bedrijfs)naam
  Om de klant te identificeren, voor mijn administratie, om te voldoen aan de wettelijke administratieverplichtingen.
 • Adres (bedrijf)
  Om de klant te identificeren, voor mijn administratie, om te voldoen aan de wettelijke administratieverplichtingen en eventueel om fysieke post (waaronder benodigde materialen voor de training en/of coaching) toe te sturen.
 • Correspondentieadres (indien afwijkend van het (bedrijfs)adres)
  Om fysieke post (waaronder benodigde materialen voor de training en/of coaching) toe te sturen.
 • IP-adres
  Voor het bijhouden van bezoekersstatistieken.  

 

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

 • Je voornaam en e-mailadres worden gebruikt voor het verzenden van commerciële nieuwsbrieven en retargeting voor Facebook advertenties. Dit wordt alleen gedaan met de gegevens die Buro BOEG verkregen heeft via het aanmelden voor de “club BOEG”,  het downloaden van gratis documenten en het aanvragen van gratis workshops/trainingen/sessies/challenges. Niet met gegevens die via mijn contact- of offerteformulieren binnengekomen zijn.
 • Je voornaam, achternaam, e-mailadres en telefoonnummer die je invult bij een formulier voor een offerteaanvraag en contactformulier, worden gebruikt om een offerte te kunnen maken en/of te antwoorden op de contactaanvraag. Deze gegevens komen binnen per e-mail (beveiligd met SSL certificaat) en worden niet langer bewaard dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. De e-mails worden dan verwijderd van de server.
 • Afspraken en relevante aantekeningen worden in googledrive bewaard.
 • Ik maak gebruik van cookies of vergelijkbare technieken om een betere beeld van de bezoekers te krijgen zodat ik mijn aanbod beter kunnen afstemmen op wat voor jou relevant is.

 

Ik maak gebruik van Mailblue als emailsysteem. Daar worden jouw persoonsgegevens opgeslagen.

Onder elke nieuwsbrief staat een link waarmee jij je direct kunt afmelden. Je zult dan geen nieuwsbrieven meer ontvangen. In elke nieuwsbrief is ook een link opgenomen waarmee jij je gegevens kunt wijzigen.
Bij het afmelden kan het zijn dat jouw gegevens nog niet definitief verwijderd zijn. Mocht je dat willen, dan kunt je ons daarom verzoeken.
Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.

Heb je vragen, opmerkingen of aanvullingen neem dan contact op via daphne@buroboeg.nl.

Disclaimer sessies en materialen

Deze disclaimer geldt voor sessies, materialen en informatie die je ontvangt via persoonlijk contact, de mail, social media en/of website.

 • Mijn begeleiding, informatie en handboeken zijn bedoeld om je te helpen om jou (weer) regie te laten krijgen over jouw gedachten, handelen en leven zodat jij jouw gewenste resultaten behaald. Ik kan je geen garanties geven over de resultaten. Wat jij doet met de door mij aangeboden hulpmiddelen, opdrachten en kennis is geheel aan jou.
 • Ik benader en behandel jou vanuit eer en geweten en vanuit een professionele beroepshouding. Dat betekend onder andere dat ik jou het vertel als ik denk dat ik je niet de juiste hulp kan bieden. Ik zal je dan doorverwijzen. Ik zal je nooit adviseren om te stoppen met reguliere zorg.
 • Elke handeling die je doet naar aanleiding van een sessie, een handboek, andere materialen of inhoud van berichten via social media en email, is jouw eigen verantwoordelijkheid. Ik als persoon (Daphne Beurskens) en/of Buro BOEG kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor consequenties en resultaten.
 • Wil je blijvende veranderingen in je leven maken en behouden dan zal je iets ander moeten gaan doen dan dat je dit tot nu toe deed. Dit is niet makkelijk en vraagt om doorzettingsvermogen. Een sessie, een handboek en mijn andere materialen geven je handvatten en kunnen je ondersteunen bij het zetten van de eerste stappen. Jij zelf bent verantwoordelijk voor het vervolg en gevolg. Geloof in je eigen kunnen en houd je doelen voor ogen.
 • Al mijn producten en diensten zijn door mij ontwikkeld voor zelfontplooiing, zelfinzichten en educatieve doeleinden. Ik geef geen medische of psychologische adviezen en stel geen diagnoses. Daarvoor verwijs ik je door naar deskundigen op dat gebied.
 • Het maken van beslissingen op basis van een sessie, handboek, berichten/ informatie via mijn website of social media gebeurt vrijwillig en onder jouw volledige eigen verantwoordelijkheid.
  Ik adviseer je om bij ingrijpende acties deze eerst met je arts of andere professionals te bespreken zodat je weet wat eventuele consequenties kunnen zijn.
  Ik kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gehouden voor jouw beslissingen, acties en resultaten op welk moment dan ook en onder alle omstandigheden.
 • Het copyright © van handboeken, de materialen op mijn website, de inhoud van mails en social media behoord toe aan Daphne Beurskens.
  Het is niet toegestaan om de inhoud van een handboek of andere materialen te verspreiden op een manier waarvan je met gezond verstand kunt inschatten dat dit niet is toegestaan. Ongewenste verspreiding op welke manier dan ook zal juridische gevolgen hebben.
  Als gebruiker van een handboek en andere materialen stem je er automatisch mee in dat elke overtreding hiervan onbetwist leidt tot een direct opeisbare boete van minimaal 1.000 euro per overtreding, plus een vergoeding van alle juridische kosten en een aanvullende schadeclaim. Bij twijfel niet doen of per e-mail toestemming vragen via: daphne@buroboeg.nl

Dank je wel voor het lezen van deze kleine lettertjes. Het is wat zakelijk en past niet bij de toon van mijn bedrijf. Om onduidelijkheden te voorkomen wil ik dit graag wel met je gecommuniceerd hebben.