Zo weet je me te vinden

Contact

Molenstraat 16, 6645BT Winssen
06 44 19 88 20
daphne@buroboeg.nl

Wil je nog iets meer weten, let me know!

Ik help je graag en denk met liefde met je mee. Dus laat je gegevens achter en ik neem contact met je op. 

Groeten Daphne

Vraag of opmerking?

8 + 5 =

Contactgegevens

Telefoon: 06 44 19 88 20

EmailDaphne@buroboeg.nl

Adres: Molenstraat 16, Winssen

KVK-nummer: 72530553

BTW-nummer: NL 001912270 B62

Rekeningnummer: NL53 KNAB 0257 7369 72 

Daphne Beurskens

Coach | EFT behandelaar | trainer

Waar kun je mij vinden?

Offline regio:
Winssen, Ewijk, gemeente Beuningen, Wijchen, Nijmegen, Druten, land van Maas en Waal.

Online:
Wereldwijd zolang jij ook in het bezit van een webcam en microfoon zodat we online met elkaar kunnen communiceren.

Francisca van der Toorn
Francisca van der Toorn
9 Maart 2023
Ik kwam bij Daphne omdat ik mezelf gespannen voelde. Dit belemmerde mij in mijn doen en laten. Mijn gespannenheid is grotendeels weg en als het opkomt dan heb ik genoeg handvatten om tot rust te komen. Vooral het opruimen van mijn hoofd heeft geholpen. Evenals het feit dat ik spanningen, gevoelens en gedachten zelf kan vernietigen. Het EFT vond ik in het begin een beetje ongemakkelijk, maar het maakt echt rustiger. Bij de eerste MatriX-sessie vroeg ik mij af wat ik aan het doen was, maar het had zo veel effect! Zonder alles tot in detail op tafel te hoeven leggen. Ik ben nu lichamelijk rustiger, heb meer (zelf) vertrouwen en een minder vol hoofd. Ik voelde me op mijn gemak bij Daphne ook al was het online. Ze is warm, begripvol, flexibel en over alles wat aan bod komt, heeft ze wel iets helpends te zeggen waar ik mee verder kon. Ik gun iedereen sessies met Daphne!
Imke Elshof
Imke Elshof
2 September 2020
Voor de eerste keer heb ik een sessie bij Buro BOEG gehad. Daphne wist precies de juiste vragen te stellen waardoor mijn stressoren op werkgebied duidelijk werden voor mij. De sessie was voor mij heel verhelderend en gaf echte eye-openers. Dankjewel Daphne!
Heidi Immens
Heidi Immens
2 Juni 2020
Luisterend,spontaan,verhelderend,motiverend,stimulerend, kortom alle ingrediënten voor een goed gesprek waardoor ik weer meer bij mezelf ben gekomen en rust en overzicht heb gekregen..
Els Verweij
Els Verweij
17 Mei 2020
Ik was erg aan het stoeien met een bepaald onderwerp binnen mijn relatie waar ik boos, onzeker en verdrietig van werd. Na een sessie bij buro Boeg die bestond uit een verhelderend gesprek en tappen volgens de EMF methode, voelde ik mij stukken lichter!
Melisa Visser
Melisa Visser
17 April 2020
Verschillende keren samen gewerkt met Daphne. Een vrouw die haar vak goed kent! Met EFT mooie resultaten geboekt. Ervaar je angsten of onzekerheden beveel ik graag Daphne aan. In twee sessies zul je al een groot verschil merken.

Informatie over de technieken die ik gebruik:

Wat is coaching?

Iedereen kent van die situaties waarbij zij denkt “Gebeurd dit al weer? Waarom!”
Onbewust heb je er voor gezorgd dat je weer in zo’n vergelijkbare situatie terecht komt. Bijvoorbeeld dat je weer een heel weekeind alleen maar dingen aan het regelen bent. Of dat je merkt dat je altijd alle taken naar je toetrekt. Of dat je het idee hebt dat je er alleen voor staat.

Bij coaching gaan we samen onderzoeken wat je onbewust doet zodat je het gaat herkennen en er dus invloed op uit kunt oefenen. Je krijgt meer regie over jezelf en je leven. Dat geeft een gevoel van vrijheid.

Een coachtraject start met het helder krijgen waar je tegen aanloopt en wat je wilt veranderen. Daarna gaan we samen met verschillende technieken en tools jou zicht geven op wat je anders kunt doen. Dit oefen je meteen in je leven zodat je zult ervaren dat je steeds meer grip en controle over situaties krijgt.

Wat is de MatriX?

De MatriX methode geeft jou de regie over je hoofd en lichaam terug.
Veel wat we meemaken krijgt een plekje in ons lange termijn geheugen zodat we het in een volgende vergelijkbare situatie kunnen gebruiken. Nare ervaringen of vervelende gedachten en emoties worden daar ook opgeslagen. Zij komen dus ook steeds mee naar boven als je brein denkt dat dit handig is. Daardoor kunnen angst, stress, paniek en lichamelijke reacties je te onpas overspoelen.

Met de MatriX methode leg je kort de focus op de ongewenste situatie waardoor je hem kunt ontladen en neutraliseren. Je zet hem daarna weer terug in je lange termijn geheugen waardoor die ene situatie geen angst, emoties, paniek of stress op roept.

Het fijne is dat je niet over de situatie hoeft te praten omdat je alleen in jouw eigen hoofd aan het werk gaat.  Je hoeft je grootste angsten of geheimen dus niet te vertellen. Ik help je vanaf de zijkant hierbij.

Wat is EFT?

EFT staat voor Emotional Freedom Techniques. Het is een techniek waarmee je direct negatieve gevoelens en gedachten kunt loslaten. Heel effectief als je last hebt van spanningen, stress en onrust.

EFT valt onder de energiepsychologie en maakt gebruik van accupressuur en moderne psycholgie.
Met EFT pas je een soort acupunctuur-sessie op jezelf toe. Je klopt zachtje op een aantal energie-knooppunten (meridianen).
Je energie kan daardoor vrij gaan stromen en zal 
de blokkades die je onbewust stress en spanningen geven opruimen. Daarmee verdwijnen je negatieven gevoelens en gedachten.
Daarnaast breng je jouw stresscentrum tot rust waardoor jij je meteen beter voelt.

Het gave van EFT is dat jij zelf de techniek leert en het dus ook zonder mij thuis kunt toepassen!