Omdat jij er klaar mee bent 

kort traject bij
angst na een impactvolle situatie

5 afspraken
w
Offline en online
Z
Direct resultaat
Weer zijn wie je wilt zijn

 Herken je dit?

Al tijden merk je dat het niet goed gaat. Je bent niet meer de persoon die je zou willen zijn. Je voelt angstig en onzeker. Je denkt over van alles na, maakt je zorgen, trekt je steeds vaker terug en doet niet meer wat je normaal altijd leuk vond om te doen. Niet alleen jij merkt dat het niet lekker gaat, ook je omgeving maakt zich zorgen. Je bent er klaar mee en je wilt dat het weer net zo wordt als voor dat ene moment.

Want sinds dat ene moment is alles anders. 
Je had niet verwacht dat je door dit ding zo uit balans kon raken. Je vind jouw (emotionele en/ of lichamelijke) reactie op wat er is gebeurd te heftig voor wat er is gebeurd. Je snapt er niks van en bent bang dat je steeds meer jezelf gaat verliezen.

O
Je ziet op tegen situaties, je merkt dat je ze steeds vaker uit de weg gaat. Daar baal van je van want je wilt vrij kunnen leven.
O
De onrust in je lijf wordt steeds groter. Je kunt hem bijna niet meer negeren. Het voelt onprettig en het maakt je angstig.
O
Je durft het niet goed toe te geven dat je zo’n last hebt van wat je meegemaakt hebt want je bent bang dat als je er aan toegeeft het alleen maar erger wordt.
O
Je merkt steeds vaker dat je niet jezelf bent. Daar baal je van want de persoon die je geworden bent vind je niet zo leuk.
O

Je hebt je emoties niet goed in bedwang en merkt dat je jezelf daarom steeds meer terug trekt.

Wees gerust! Je bent echt niet de enige die zo van het padje kan zijn na een impactvolle gebeurtenis. Ik ga je meteen het geheim verklappen waarom dit gebeurd. Het gevoel dat je in deze situatie had, dat heb je eerder in je leven ook al eens gevoeld. 
Soms weet je niet eens meer wanneer dat was. Maar je onbewuste brein en je lichaam weten het nog wel. Zij reageren weer net zo als toen met alles wat je nu voelt en denkt als gevolg.

Wil jij weer jezelf zijn?

N
Hoe fijn zou het zijn als je kunt zijn wie je eigenlijk bent!
N
Als je controle over je gedachten en gevoel hebt?
N
Als je met plezier werkt en leeft?
N
Als je kunt doen wat jij wilt doen?
N
Om je vrij en zorgeloos te voelen.
N

Als jij weer aan het stuur van jouw leven staat?

Laat mij je helpen

In 5 afspraken word jij weer wie je wilt zijn!
Samen verwerken we die impactvolle situatie van laatst. En samen gaan we op zoek naar situaties waarin je dit al eerder hebt gevoeld. Dit verwerk je ook.

Zo pakken we jouw angsten en onzekerheden aan zodat je meteen meer controle krijgt over je gevoelens, gedachten en handelen.

Ik leer jou twee technieken die ook zonder mij kunt toepassen zodat je altijd invloed hebt op je gevoel en denken als je merkt dat de spanningen of emoties oplopen. 

Er zijn al tientallen mensen jou voorgegaan en allemaal ervaren ze meer rust, meer regie en vooral meer plezier in hun leven.

 

Na 5 afspraken:

N

Heb je geen last meer van impact van die ene situatie.

N

Ervaar je minder angst en onzekerheid.

N

Weet je hoe jij je spanningen en stress kunt verminderen.

N

Heb jij grip op je emoties en gedachten.

N

Voel je meer controle over je leven.

Het traject

$

Je hebt 5 afspraken waarin je leert om jouw angst en onzekerheid te beïnvloeden.

$

Tijdens de sessie gaan we 60 tot 90 minuten samen de impactvolle situatie verwerken.

$

Je leert twee methodes waardoor je meer regie over je hoofd en lichaam krijgt.

$

Je ontvangt persoonlijke audio opnames om opkomende angst of stress te beïnvloeden.

$

Passen we zo nodig Integral Eymovement Therapy (iemt) toe, dit lijkt op EMDR*

Dit traject duurt ongeveer 3 – 4 maanden en kun je per sessie (95 euro) betalen.

De sessies kunnen plaatsvinden in mijn praktijk in Winssen (nabij Nijmegen) of online via een beveiligde omgeving. 

* IEMT kan alleen in mijn praktijk plaatsvinden omdat er via beeldbellen een kleine vertraging is.

Dit vonden zij er van!

Na de sessie lukt het mij om mijn piekeren te verminderen zodat ik thuis echt tot rust kom.

Vrouw (48 jaar)

Ik durf weer auto te rijden, dat heb ik heel lang vermeden. 
Vrouw (49 jaar)

Ik ben niet meer bang geweest en dat is zo fijn! Ik heb mijn leven weer terug.
Vrouw (51 jaar)

Ik kan het gevoel van onzekerheid niet meer terug halen en dat na 2 afspraken. Zo fijn.
Vrouw (37 jaar)

De onrust is echt dagen uit mijn lijf verdwenen geweest.
Vrouw (41 jaar)

Na de sessie voelde het alsof ik op wolken liep. Ik voelde me vrolijk, relaxt en stabiel. Dit gevoel wil ik altijd wel hebben.
Vrouw (39 jaar)

Veelgestelde vragen

Word dit traject door de zorgverzekering vergoed?

Nee, dit traject wordt niet door de zorgerzekeraar vergoedt.
Mijn ervaring is dat veel werkgevers een “potje” hebben voor het ondersteunen van hun medewerkers om er voor te zorgen dat deze persoon met plezier bij hen blijft werken. Soms valt het onder je individuele scholing/ ontwikkeltraject en soms binnen een afdelingsbudget. Ik adviseer je dan ook om je wens om dit traject te volgen met je werkgever te bespreken. Veel cliënten kregen de aanschaf van dit pakket zonder problemen vergoed.

Heb ik een doorverwijzing nodig?

Goed nieuws, je hebt geen doorverwijzing nodig om een traject te starten. Voordat we samen een traject ingaan maken we eerst kennis. We onderzoeken samen of een EFT traject (emotional freedom techniques) en de MatriX methode past bij jouw klachten.

Waarom heb ik minimaal 5 sessies nodig?

De eerste sessie leer ik jou de EFT techniek waarmee je thuis direct klachten kunt verminderen. We leren elkaar kennen en we starten met het onderzoeken van hoe jouw angst en stress zich uit. Als de MatriX methode hierbij ook past dan leer jij deze ook meteen kennen.

De volgende sessies gebruiken we om je angst/ paniek gevoelens te verminderen en om de veroorzakers van de klachten aan te pakken.

Waarschijnlijk heb je al jaren last van deze klachten waardoor het een onderdeel van je leven is geworden. Dat maakt dat het tijd en oefening nodig heeft om klachtenvrij te worden. Om dit te versnellen krijg je persoonlijke audio oefeningen die je tussen de sessie door doet.

Na 5 afspraken kan ik je dan garanderen dat het echt al beter met je gaat en je meer grip voelt. Daarom duurt een traject bij mij minimaal 5 sessies.
Als blijkt dat dan nog niet alles weg is dan kijken we samen wat een goed vervolgtraject is. Deze stemmen we volledig op jouw wensen en behoeften af.

Mochten we na de derde of vierde sessie ontdekken dat jouw klacht en de veroorzaker volledig verdwenen is, dan ronde we het traject eerder dan vijf sessies af.

Goed om te weten normaal duurt een traject bij bijvoorbeeld een cognitieve gedragstherapeut meer sessie dan de 5 die ik hanteer. Hun therapie is ook effect maar kost meer tijd.

Jij gebruikt EFT, wat is dat precies?

EFT (emotional freedom techniques, ook wel tapping therapie genoemd) valt onder de energie psychologie. In plaats van veel praten gebruiken we deze techniek om ongewenste emoties en gedachten uit jouw lichaam en brein te halen. We maken een soort reset waardoor ze je niet meer belemmeren. Dat helpt super goed bij angst, stress, spanningen en onrust. Die gevoelens verdwijnen binnen een paar minuten. Het gave van EFT is dat jij zelf de techniek leert en hem dus ook toe kan passen als ik er niet bij ben. Je kunt dus op ieder moment en binnen iedere situatie de controle over jouw gevoelens en gedachten terugpakken. Hoe fijn is dat! 

EFT helpt bij:

Angsten en fobieën,
zoals faalangst, examenstress, bloosangst, spreekangst, vliegangst, rij-angst, hoogtevrees, pleinvrees, claustrofobie en spinnenangst.


Stress-gerelateerde klachten,
zoals onzekerheid, slaapproblemen, piekeren, perfectionisme, overbezorgdheid, gespannenheid en burn-out.

Onderaan deze pagina staat nog wat meer uitleg en een voorbeeld filmpje van hoe het werkt.

En wat is de MatriX Methode?

Bij de Matrix Methode focus jij je op een situatie (verleden of toekomst), je ontlaad en neutraliseert hem door de vragen die ik je stel. Je krijgt hiermee regie over je hoofd, lijf en gedachten.

Deze techniek kun je ook toepassen zonder mijn aanwezigheid. Ik leer hem jou en geef je hulpmiddelen mee om hem toe te passen.

Hieronder vind je wat meer uitleg over de methode. En een aantal linken naar filmpjes van de ontdekker van deze Methode, Ingrid Stoop.

Ik woon niet in de buurt van Winssen. Kan ik dan toch dit traject volgen?

Jazeker! Het fijne van mijn coachingsmethode is dat we online dezelfde resultaten behalen als offline. Daarbij is gebleken dat het makkelijker is om online afspraken in te plannen dan offline. De reistijd vervalt er namelijk mee.

Waarom zijn angst en stress aan elkaar verbonden?