Over Buro BOEG

Wie ben ik?

Buro BOEG is Daphne Beurskens. Na mijn opleiding tot stresscounselor ben ik gestart met Buro BOEG.

Al sinds 1996 werk ik met mensen. Ik ben gestart als begeleider in de jeugdpsychiatrie. Na 5 jaar heb ik de vervolgstap naar de jeugdbescherming gezet. Tussen 2008 en 2019 heb ik nieuwe hulpverleners binnen het beroepsonderwijs opgeleid. Nu draag ik naast Buro BOEG ook zorg voor het leren binnen een grote instelling voor mensen met een beperking. Ik richt mij vooral op de BPV en het leerklimaat in teams.

Ontwikkelen, ervaren, doen, leren en groeien zijn de thema's die door mijn professionele carrière lopen en die bij Buro BOEG ook weer centraal staan.

Wat kenmerkt mij:

Als je mij als coach of trainer hebt dan zul jij je gezien en gehoord voelen. Ik heb oprecht interesse in anderen en wil graag de ander begrijpen. Ik neem dan ook de tijd voor jou. Daarbij maak ik gebruik van humor, kan ik directief zijn en vraag ik door. 
Dat doe ik ook als ik met groepen werk. Ik sta er voor de volle 100% en doe dat met enthousiasme. Ik hoor van deelnemers terug dat ik altijd energiek ben, kennis van zaken heb, open sta voor de inbreng van de deelnemers en ze bij het proces betrek, authentiek ben, een prettige persoon in de omgang ben, humor op een prettige manier gebruik en open naar de ander kijk. 

DAPHNE ALS COACH:
Luisteren
Vragen stellen
Betrokken
Rust
Directief
Humor
Aansluiten bij de vraag en wens van de coachee
Open minded

IEDEREEN IS UNIEK EN DAT MAAKT HEM MOOI

DAPHNE ALS TRAINER:
Enthousiast
Denken in mogelijkheden en oplossingen
Humor
Interacties
Authentiek
Direct
Oog voor iedere deelnemer
Aansluiten bij de groep
Werken vanuit de eigenheid van de deelnemers
Kennis van zaken

Hoe is Buro Boeg ontstaan?

In 2017 ben ik gestart met de opleiding stresscounselor. Ik zag om mij heen en voelde zelf ook dat stress steeds meer een onderdeel van ons dagelijks leven is geworden. Een ongezonde ontwikkeling waar ik zelf graag meer grip op wilde krijgen. Gedurende de opleiding ontdekte ik dat door mijn coachingsvaardigheden anderen inzicht in hun patronen kregen en daardoor meer invloed op hun leven konden uitoefenen. Ik gun iedereen meer rust in zijn leven en na het behalen van mijn diploma ben ik (op advies van de examinator) gestart met Buro BOEG. Buro BOEG staat voor mij dan ook voor ontwikkelen en groeien op jouw eigen manier en in jouw eigen tempo. Ik zorg voor de randvoorwaarden en jij bepaalt de koers. Stress is daarbij mijn specialisme. Samen kunnen we er voor zorgen dat jij jouw stress kan beïnvloeden zodat je vitaal en weerbaar in het leven staan.

 

Je kan bij Buro BOEG voor allerlei uiteenlopende vragen op het gebied van stress en persoonlijke ontwikkeling terecht. Zowel individueel als voor groepen.

 

Mocht je een andere vraag of ontwikkelwens hebben dan wat er in het aanbod staat, stuur me dan een email: Daphne@buroboeg.nl
Samen onderzoeken we dan of ik iets voor je kan betekenen of dat ik je door zal verwijzen naar een collega.

Augustus 2018

Kwalificaties:

Opleidingen:

Stresscounselor
Sonnevelt HBO opleidingen
Afgestudeerd juli 2018

 

Opleiding docent pedagogiek
Hogeschool Arnhem en Nijmegen
Afgestudeerd augustus 2008

 

SPH (sociaal pedagogische hulpverlening)
Hogeschool Arnhem en Nijmegen
Afgestudeerd juli 1996

Beroepstrainingen:

EFT (Emotionale Freedom Techniques)

Scholing tot behandelaar EFT

Certificaat juli 2019

 

Train de trainer voor de Gatekeeper training van 113
113 zelfmoord preventie
Certificaat september 2018

 

Mediator Herstelrecht
ECHO
Certificaat december 2016

Teamcoaching
Bedrijfopleiding vanuit ROC de Leijgraaf
Certificaat juni 2015

Evaringen van clienten