De baas over
je leven zijn

Het klopt traject

6 afspraken
w
Offline en online
Z
Direct resultaat
Vanuit je zachte kant krachtig leven

Waar is de tijd gebleven dat je tevreden was over wat je deed en wie je bent?

Als er iemand haar verantwoordelijkheid neemt dan ben jij het wel! Dat doe je in je werk (je bent niet voor niks de hulpverlening in gegaan), binnen je gezin, bij je vrienden en ook richting jezelf.

Alleen breekt dat verantwoordelijkheidsgevoel en alles wat er de afgelopen jaren is gebeurd je nu op.
Je wordt daardoor weer helemaal opgeslokt door je werk en de mensen die belangrijk voor je zijn.
Met het gevolg dat jij je non-stop onrustig, gespannen en soms zelfs wat angstig voelt.

Je herkent je niet meer in hoe je omgaat met de dingen die gebeuren en hoe je reageert. 
Dit is je ooit al eerder overkomen en je had je zo voorgenomen om dit nooit meer te laten gebeuren. 

Herken je dit?

O

Je voelt je niet meer die sterke onafhankelijke vrouw die je eigenlijk wel bent. Normaal durf je voor jezelf op te komen en kun je prima je mening geven. Maar nu niet. Je bent bang om het verkeerd te doen.

O

Je doet enorm je best om overal en voor iedereen alles goed te regelen en op rolletjes te laten lopen. Je loopt al tijden op je tenen en dat kost zoveel energie. Het is bijna niet meer vol te houden.

O

Je voelt je steeds vaker onzeker over wat en hoe je het doet. Dat herken je niet bij jezelf. Je wist altijd precies wat je kon en hoe je het moest aanpakken. In je werk en thuis.

O

Je durft niet goed meer je eigen plan te trekken of je intuïtie te volgen want je wilt niet mensen teleurstellen, boos maken of per ongeluk weg jagen.

O

Je vindt het steeds moeilijker om dingen los te laten. Je blijft maar over je keuzes en handelen nadenken. Wat zou het fijn zijn als je hoofd eens even stil was.

O

In eerdere trainingen en trajecten heb je veel over jezelf geleerd. Na zo’n traject ging het een stuk beter, hoera. Alleen lukt het niet meer om het geleerde nu weer toe te passen. Je hebt geen idee waar je moet beginnen.

Al een tijdje denk je na over wat je anders kunt doen zodat jij je weer relaxter en blijer gaat voelen. Je hebt ook best al wat dingen geprobeerd en hebt zelfs al eerder hulp gehad.
Je snapt daarom best dat je zo niet door kunt gaan. Dan is het een kwestie van tijd dat de donderse boel in elkaar stort en je helemaal niks meer voor elkaar krijgt.

Tijd dus om de verantwoordelijkheid voor jezelf en jouw leven te pakken.
Om weer de vrouw te worden die met voluit en met plezier leeft en werkt. 

Alleen zit je niet te wachten op een ellenlang traject. Daar heb je de tijd en energie niet voor. En je hebt geen zin in een praattherapie, dat gaat je niet meer helpen. Je bent namelijk goed met woorden en kunt prima vertellen hoe je in elkaar zit. Leven met je hoofd gaat je goed af en helpt je om jezelf tot nu toe staande te houden.
Je weet dat je met woorden niet op de plek komt die veroorzaakt dat jij je nu niet happy voelt.
Maar hoe kom je wel bij die plek? En hoe kun je je hoofd eens stil krijgen?

HOE FIJN ZOU HET ZIJN….

N

Om weer het vertrouwen in je handelen te hebben en tevreden te zijn over de keuzes die je maakt.

N

Om niet meer steeds met anderen bezig te zijn en de hele dag iedereen te pleasen.

N

Om weer te weten wat je zelf wilt en dat ook zonder twijfel doet.

N

Om het gevoel te hebben dat je controle hebt over wat er op je af komt.

N

Om een helder en rustig hoofd te hebben zodat je weer overzicht hebt en weet welke keuzes je moet maken.

N

Om weer te kunnen genieten van de kleine dingen en keihard te lachen om van alles en nog wat.

N

Om blijvend van de veroorzakers van je stress, onrust en spanningen af te zijn.

N

Om weer de regie te hebben over je werk en leven zodat je doet waar jij blij van wordt.

Laat mij je helpen

In een korte life coachingtraject gaan we er samen voor zorgen dat jij weer die
positieve, sterke en onafhankelijk vrouw wordt die regie over zichzelf, haar werk en leven heeft.

Samen gaan we jouw onrust, spanningen, angsten en frustraties aanpakken zodat je meteen
meer controle, rust en (zelf)vertrouwen hebt.
We halen samen de belemmeringen weg waardoor dat nu niet lukt zodat jij weer de baas over jou leven bent. Yes!

Maak jouw leven kloppend

De investering voor dit traject is 599 euro. Het traject duurt ongeveer 3 maanden en bestaat uit:

$

Kennismakingsgesprek waarin je meteen al tips krijgt.

$

6 afspraken waarna je direct meer rust in jouw hoofd en lijf voelt.

$

Een EHBO-tool om altijd controle te hebben op je ongewenste emoties en gedachten.

$

Mini-training voor minder stress op je werk en thuis

$

Het Happy ♥ magazine, vol met tips en weetjes om weer te genieten van je leven.

Na 6 afspraken:

N

Snap je waarom jezelf voorbij liep en weet je hoe je voorkomt dat je dit weer gebeurd.

N

Heb je jouw please-gedrag de deur uitgeschopt.

N

Voel je weer dat je invloed hebt op wat er in je leven gebeurd.

N

Leef je niet meer alleen vanuit hoofd want je durft op jezelf te vertrouwen.

N

Heb je eindelijk die oude veroorzakers van je onrust en spanningen blijvend los gelaten.

N

Is die zelfverzekerde en krachtige vrouw weer terug.

Dit vonden zij er van!

“Er is een mist in mijn hoofd opgetrokken, dat voelt zo goed. Ik weet weer wat ik moet doen om mezelf te zijn en te blijven.”

Liza (40 jaar)

“Terwijl ik niet meer overwerk en relaxter in mijn werk zit. Zijn cliënten meer tevreden en begeleid ik meer gezinnen. Ik ben zo blij dat ik bij jou ben geweest.”

Marloes (42 jaar)

“Na 3 afspraken zijn we al zoveel dieper gekomen dan in mijn vorige traject. En dat zonder oeverloos gepraat. Ik voel me zoveel stabieler en krachtiger.”

Hilda (48 jaar)

“Steeds vaker betrap in mij erop dat ik mijn grenzen heb aangegeven. Het is eruit voordat ik er over na kon denken. Heel fijn.”

Maartje (42 jaar)

“Het voelt alsof ik een transformatie heb doorgemaakt. Ik voel me lichter en relaxter. Ik kan veel beter bij mijn gevoel komen en blijven.”

Lizette (47 jaar)

“Ik ben zo blij dat ik jou ontdekt heb. Door jouw warme betrokken manier durf ik mijn angsten onder ogen te komen en los te laten”

Babs (54 jaar)

Veelgestelde vragen

Word dit traject door de zorgverzekering vergoed?

Nee, dit traject wordt niet door de zorgerzekeraar vergoedt.
Mijn ervaring is dat veel werkgevers (met name in de zorg & welzijn en het onderwijs) een “potje” hebben voor het ondersteunen van hun medewerkers om er voor te zorgen dat deze persoon met plezier bij hen blijft werken. Soms valt het onder je individuele scholing/ ontwikkeltraject en soms binnen een afdelingsbudget. Ik adviseer je dan ook om je wens om dit traject te volgen met je leidinggevende te bespreken. Vrijwel alle dames kregen de aanschaf van dit pakket zonder problemen vergoed.

Het is mogelijk om iedere maand een deel van het traject te betalen als dat voor jou prettiger is.
Je investeert dan drie keer 215 euro.

Wat maakt jouw traject anders dan al die anderen?

Ik maak gebruik van de effectieve combinatie van coaching en EFT (emotional freedom techniques). Deze krachtige combinatie maakt dat je snel naar dat laagje dieper gaat zodat je volledig de baas over je leven en jezelf wordt en blijft. We gaan zonder al teveel woorden te gebruiken naar die plek waardoor je onbewuste patronen en overtuigingen beter begrijpt en daar blijvend anders mee om kunt gaan.

Ik geloof erin dat als je jezelf kunt accepteren met al je sterke en mindere kanten je blijvend met meer rust en plezier kunt werken en leven. Dat is precies wat we in dit traject doen. Loslaten wat niet helpend is en vasthouden wat goed is!

Een traject duurt 6 afspraken, daarna zal jij meer grip op jezelf en je leven voelen. De meeste trajecten bij andere bevatten meer afspreken.

Wat als het traject bij mij niet werkt?

De dames die jou voorgegaan zijn, hebben allemaal het resultaat behaald wat ze wilde bereiken. Ze waren verbaasd over hoe snel ze zich beter voelde en anders met situaties om gingen. 
Mocht jij na onze eerste afspraak niet tevreden zijn of het gevoel hebben dat dit traject toch niet bij je past, dan kun je gebruik maken van de “niet goed geld terug garantie”.  Je geeft dat aan het eind van onze eerste afspraak aan en dan krijg je zonder problemen je geld terug. Ik breng eenmalig 40 euro administratiekosten in rekening, de rest wordt binnen 5 werkdagen terug gestort.

Wat is coaching?

Bij coaching gaan we samen onderzoeken wat je onbewust doet waardoor je nu niet happy bent met hoe het gaat. Je gaat daardoor herkennen wat er gebeurd en kunt er daarna invloed op uit oefenen. Je krijgt meer regie over jezelf en je leven. Dat geeft een gevoel van vrijheid.

Een coachtraject start met het helder krijgen waar je tegen aanloopt en wat je wilt veranderen. Daarna gaan we samen met verschillende technieken en tools jou zicht geven op wat je anders kunt doen. Dit oefen je meteen in je leven zodat je zult ervaren dat je steeds meer grip en controle over situaties krijgt.

Jij gebruikt EFT, wat is dat precies?

EFT (emotional freedom techniques) valt onder de energie psychologie. In plaats van veel praten gebruiken we deze techniek om ongewenste emoties en gedachten uit jouw lichaam en brein te halen. We maken een soort reset waardoor ze je niet meer belemmeren. Dat helpt super goed bij stress, spanningen en onrust. Die gevoelens verdwijnen binnen een paar minuten.

Het gave van EFT is dat jij zelf de techniek leert en hem dus ook toe kan passen als ik er niet bij ben. Je kunt dus op ieder moment en binnen iedere situatie de controle over jouw gevoelens en gedachten terugpakken. Hoe fijn is dat! 

Ik woon niet in de buurt van Ewijk. Kan ik dan toch dit traject volgen?

Jazeker! Het fijne van mijn coaching en de EFT methode is dat we online dezelfde resultaten behalen als offline. Daarbij is gebleken dat het makkelijker is om online afspraken in te plannen dan offline. De reistijd vervalt er namelijk mee.

Ik twijfel nog, kunnen we even sparren?

13 + 11 =