De baas over
je leven zijn

Het klopt traject

6 afspraken
w
Offline en online
Z
Direct resultaat
Vanuit je zachte kant krachtig leven

 Waar is de tijd gebleven dat je tevreden was over wat je deed en wie je bent?

De laatste maanden heb je het idee dat je in een soort soapserie beland bent.
Er gebeurd van alles en je staat erbij en kijkt erna. Je lijkt totaal geen overzicht te hebben, voelt je non stop schuldig en hebt het idee dat je iedereen teleurstelt. Gek word je er van.

Dat was jaren geleden wel anders! Toen liep je werk vlotjes, draaide het thuis op rolletjes, was je een fijne attente vriendin, keek je positief de wereld in en had je overzicht over wat er gedaan moest worden. Je draaide voor een extra (crisis)dienst of een druk weekend je hand niet om. Je kon de wereld aan, je was miss “in control”!

Maar ja, toen kwamen de kinderen, kreeg je een andere baan, ben je weer gaan studeren, veranderde er op je werk van alles, werd één van je ouders ziek, zelf had je gezondheidsklachten en verhuisde jullie naar een ander huis.
Ineens leken de dagen in de week steeds korter te worden en leek de grip op je leven leven langzaam te verdwijnen.
Er knaagt al tijden iets dat je zo niet door kunt gaan, het is wachten totdat je omvalt. Dat wil je niet! Dat ben jij niet.
Je voelt aan alles dat dit het moment is om zelf weer de regie te pakken!

O

Als de wekker gaat sta jij aan! Helaas niet meer dat prettige aan. Je voelt je gehaast en hebt aan het begin van de dag al het gevoel dat je tijd tekort gaat komen, met de nodige opgefoktheid en onrust als gevolg.

O

Je vindt je werk leuk, vooral als er wat actie is. Voor een crisis draai jij je hand niet om. Toch probeer je ze de laatste tijd juist te ontwijken want je to-do-list is te lang om er nog iets bij te kunnen doen en na de interventie blijf je nog dagen piekeren of je wel goed gehandeld hebt. 

O

Je schaamt je om het toe te geven, alleen ben je totaal het overzicht in je werk kwijt. Je hebt het gevoel dat je als een kip zonder kop rond rent en schrikt van het rode hoofd dat je in de spiegel ziet. Zelfs je manager heeft al eens gezegd dat hij zich zorgen over je maakt.

O

Tijdens het werkoverleg bespreek je de werkdruk die je voelt en wat je anders kunt doen. Dat helpt totdat je weer achter je bureau zit. Dan slaat meteen weer de stress toe en voel je de enorme druk van je caseload.

O

Je voelt je steeds vaker onzeker. Dat herken je niet bij jezelf. Je wist altijd precies wat je kon en hoe je het moest aanpakken. In je werk en thuis bij je gezin. Maar van die zelfverzekerdheid is niks meer te merken.

O

Je vindt het steeds moeilijker om dingen los te laten. Je blijft maar over je keuzes en handelen nadenken. Wat zou het fijn zijn als je hoofd eens even stil was.

O

Iedere week neem je je opnieuw voor om op je op je vrije dag niet meer te werken. Iedere week baal je weer dat je op die dag toch weer achter je laptop bent gekropen om nog wat dossiers bij te werken en mailtjes te beantwoorden.

O

Je hebt het gevoel dat je aan alle kanten tekort schiet. Thuis ben je onrustig en opgejaagd. Je hebt weinig aandacht voor het leven je vrienden en op je werk ben je aan het overleven.

Wil jij weer jezelf zijn?

N

Hoe fijn zou het zijn om ’s ochtends vol energie op te staan, zin in de dag te hebben!

N

Om overzicht te hebben op je werk en weer blij te kunnen worden als er wat actie is!

N

Om het gevoel te hebben dat je controle hebt over je agenda en je to-to-list. Eigenlijk weer over heel je leven!

N

Om weer het vertrouwen in je handelen te hebben en echt tevreden te zijn over de keuzes die je maakt.

N

Om je werk op je werk te laten zodat je thuis echt vrij bent. Yes!

N

Om volop te kunnen genieten van de momenten met je gezin.

N

Om weer de tijd te voelen om iets voor jezelf te doen.

N

Om je heerlijk uitgerust, energiek en ontspannen te voelen.

N

Om het gevoel te hebben dat je controle over jezelf en je leven hebt.

Laat mij je helpen

In een korte life coachingtraject gaan we er samen voor zorgen dat jij weer die
positieve, sterke en onafhankelijk vrouw wordt die regie over zichzelf, haar werk en leven heeft.

Samen gaan we jouw onrust, schuldgevoelens en frustraties aanpakken zodat je meteen
meer controle, rust en (zelf)vertrouwen hebt.
We halen samen de belemmeringen weg waardoor dat nu niet lukt zodat jij weer de baas over jou leven bent. Yes!

Na 6 afspraken:

N

Is er weer overzicht over je werk en leven.

N

Ben je tevreden over je handelen en de keuzes die je maakt.

N

Heb je het gevoel dat je invloed hebt op wat er in je leven gebeurd.

N

Reageer je zoals jij wilt dat je reageert.

N

Heb je weer tijd en aandacht voor de mensen die jij belangrijk vindt.

N

Voel je de ruimte en rust om iets voor jezelf te doen.

N

Voel je je weer “in control”.

N

Vind je jezelf weer een leuke vrouw.

Maak jouw leven kloppend

De investering voor het klopt traject is 599 euro. Het traject duurt 3 maanden en bestaat uit:

$

Kennismakingsgesprek waarin je meteen al tips krijgt.

$

6 afspraken waarna je direct meer rust in jouw hoofd en lijf voelt.

$

Een EHBO-tool om altijd controle te hebben op je ongewenste emoties en gedachten.

$

Gratis training voor minder stress op je werk en thuis

$

Het Happy ♥ magazine, vol met tips en weetjes om weer te genieten van je leven.

Dit vonden zij er van!

“Voor het eerst sinds tijden heb ik tijdens het weekeind niet meer aan mijn werk gedacht. Dat was zo fijn! Ik heb me er helemaal niet onrustig of gestrest over gevoeld”

Maartje (42 jaar)

“Ik heb weer overzicht en onderneem actie. Ik raak niet meer in paniek als ik denk aan wat ik nog moet regelen.
Ik zie nu dat het meevalt en dat ik het gewoon kan. Dat was wel anders toen ik bij jou kwam. Ik was volledig geblokkeerd.”

Marie José (50 jaar)

“Ik heb zonder schuldgevoel mijn collega de kraammand voor onze teamleidster laten samenstellen. Dat had ik een paar weken geleden echt niet gekund.”

Liza (40 jaar)

“Na onze eerste afspraak voelde ik me al rustiger. Na de 4e had ik het gevoel dat alle shit verdwenen was. Na de 6e vond ik het jammer dat we afscheid namen want een afspraak met jou maakt namelijk mijn hoofd rustiger en mijn humeur beter.”

Lizette (47 jaar)

Veelgestelde vragen

Word dit traject door de zorgverzekering vergoed?

Nee, dit traject wordt niet door de zorgerzekeraar vergoedt.
Mijn ervaring is dat veel werkgevers (met name in de zorg & welzijn en het onderwijs) een “potje” hebben voor het ondersteunen van hun medewerkers om er voor te zorgen dat deze persoon met plezier bij hen blijft werken. Soms valt het onder je individuele scholing/ ontwikkeltraject en soms binnen een afdelingsbudget. Ik adviseer je dan ook om je wens om dit traject te volgen met je leidinggevende te bespreken. Veel dames kregen de aanschaf van dit pakket zonder problemen vergoed.

Het is mogelijk om iedere maand een deel van het traject te betalen als dat voor jou prettiger is.
Je investeert dan drie keer 215 euro.

Ik heb eigenlijk geen tijd om dit traject te doen. Hoeveel tijd kost het me?

Juist als je geen tijd hebt zou ik je adviseren om dit traject te doen. Na deze 3 maanden zul je meer ruimte in je agenda hebben. Is je hoofd rustiger, zijn je emoties onder controle en kun je weer zien wat echt belangrijk is. 
In totaal hebben we 6 afspraken. De eerste twee afspraken duren 1.5 uur en de overige vier ongeveer 1 uur. Het gaat dus om 7 uren verdeeld over 3 maanden.

Wat als het traject bij mij niet werkt?

De dames die jou voorgegaan zijn, hebben allemaal het resultaat behaald wat ze wilde bereiken. Ze waren verbaasd over hoe snel ze zich beter voelde en anders met situaties om gingen. 
Mocht jij na onze eerste afspraak niet tevreden zijn of het gevoel hebben dat dit traject toch niet bij je past, dan kun je gebruik maken van de “niet goed geld terug garantie”.  Je geeft dat aan het eind van onze eerste afspraak aan en dan krijg je zonder problemen je geld terug. Ik breng eenmalig 40 euro administratiekosten in rekening, de rest wordt binnen 5 werkdagen terug gestort.

Wat is coaching?

Bij coaching gaan we samen onderzoeken wat je onbewust doet waardoor je nu niet happy bent met hoe het gaat. Je gaat daardoor herkennen wat er gebeurd en kunt er daarna invloed op uit oefenen. Je krijgt meer regie over jezelf en je leven. Dat geeft een gevoel van vrijheid.
Een coachtraject start met het helder krijgen waar je tegen aanloopt en wat je wilt veranderen. Daarna gaan we samen met verschillende technieken en tools jou zicht geven op wat je anders kunt doen. Dit oefen je meteen in je leven zodat je zult ervaren dat je steeds meer grip en controle over situaties krijgt.

Jij gebruikt EFT, wat is dat precies?

EFT (emotional freedom techniques) valt onder de energie psychologie. In plaats van veel praten gebruiken we deze techniek om ongewenste emoties en gedachten uit jouw lichaam en brein te halen. We maken een soort reset waardoor ze je niet meer belemmeren. Dat helpt super goed bij stress, spanningen en onrust. Die gevoelens verdwijnen binnen een paar minuten. Het gave van EFT is dat jij zelf de techniek leert en hem dus ook toe kan passen als ik er niet bij ben. Je kunt dus op ieder moment en binnen iedere situatie de controle over jouw gevoelens en gedachten terugpakken. Hoe fijn is dat! 

Ik woon niet in de buurt van Ewijk. Kan ik dan toch dit traject volgen?

Jazeker! Het fijne van mijn coaching en de EFT methode is dat we online dezelfde resultaten behalen als offline. Daarbij is gebleken dat het makkelijker is om online afspraken in te plannen dan offline. De reistijd vervalt er namelijk mee.

Ik twijfel nog, kunnen we even sparren?

5 + 4 =