Het klopt  traject 

Waar is de tijd gebleven dat je controle had over jezelf en je leven?

De laatste maanden heb je het idee dat je in een soort soapserie beland bent. Alles loopt anders dan bedacht en de hoofdrolspeelster staat erbij en kijkt erna. Ze lijkt op niks meer grip te hebben en rent als een kip zonder kop door haar leven.

Ooit had je alles onder controle! Je werk liep vlotjes, thuis draaide het op rolletjes, je was een fijne attente vriendin, je keek positief de wereld in en je had overzicht over wat er gedaan moest worden. Je voelde je krachtig en stabiel. Je kon alles aan. Maar nu niet meer. Nu voel je je zwak en labiel.

 

 • Je komt op je werk en start je computer op: 27 ongelezen mails, 5 afspraken en een to do lijst waar je bang van wordt. De moed zakt je in de schoenen en je humeur schuift door naar standje sjaggie. Je voelt de adrenaline toenemen en de onrust zakt in een sneltreinvaart je lichaam in. Het is 8.35 uur en jij zit er stiekem nu al doorheen. Je voelt aan alles dat je de grip op je werk en jezelf kwijt bent.

 

 • Aan het begin van de middag loopt je collega binnen. Ze wil wat vragen. Je voelt de irritatie omhoog vliegen. Je hebt geen tijd om rustig een vraag te beantwoorden net zoals je geen tijd had om met haar te lunchen. Maar ja, zo behandel je een collega niet. Je glimlacht naar haar en staat haar te woord. Ze heeft je hulp nodig. Met tegenzin en een lijf vol stress loop je mee. Je baalt er van dat weer iemand je planning overhoop gooit waardoor je niet op tijd naar huis kunt terwijl je zo verlangt naar thuis op de bank.

 • Je partner heeft beloofd om te koken, fijn. Je komt thuis en merkt dat het in de keuken nog donker is. “Is ie weer te laat? Moet ik het nu weer doen?” mompel je als je het huis binnenloopt. Je smijt je tas in de hoek en je gooit de gangdeur hard dicht. Je vervloekt je partner en bent boos omdat jij weer moet koken. Hij bepaald nu de begin van je vrije avond terwijl je je zo voorgenomen had om te gaan relaxen. Vol gif pak je de spullen uit de koelkast en begint met het snijden van de groente. Je hoort zijn auto de oprit oprijden. Nog voordat hij de keuken binnengelopen is ligt het verwijt dat hij zich weer niet aan de afspraken heeft gehouden voor zijn voeten. Je gaat compleet los tegen hem en kunt jezelf niet meer bijsturen.

 • Eindelijk een fijn avondje niks! Tijd voor je favoriete Netflix serie, yes! Je nestelt je op de bank, zet je telefoon op stil en er staat een grote mok thee naast je. Heerlijk, even me-time! Maar je kunt je niet goed concentreren, je hoofd gaat weer zijn eigen gang. Zo irritant. Je moet steeds aan je werk denken. Je duwt die gedachtes weg en focust je op de tv. Ineens bedenk je je dat je nog niet gereageert hebt op de berichtjes in de vriendinnenapp. Net nu er één gedoe met haar kind heeft. Je pakt je telefoon en vraagt hoe het met haar gaat. Voordat je het weet zit je met tegenzin de verdere avond te appen. Weer niet gelukt om bij te tanken terwijl je het zo ontzettend nodig hebt.
 
 • Als je in bed ligt schiet je werk weer door je hoofd. Je bedenkt je dat je vergeten bent om een mail te sturen. Sh**. Je hoofd begint te malen en voordat je het weet lig je tot 1.00 uur wakker. Je gedachten gaan van je werk naar de ruzie met je partner over het koken, je voelt je schuldig dat je zo heftig gereageerd hebt. Soms ben je zo onaardig. Dat zullen je ouders ook wel vinden want je bent daar al 3 weken niet geweest. Dit weekeind moet je daar maar eens langsgaan. Je pakt je telefoon, even checken wat je dit weekeind te doen hebt. Je zet er meteen in dat je morgen echt een kaartje naar je vriendin moet sturen want anders vergeet je dat weer, ze heeft wel één verdiend in deze rottijd. Zou ze wel op je verjaardag komen? Oja, niet vergeten om dit weekeind de schuur op te ruimen zodat je niet druk hoeft te maken over de rommel als je verjaardagsgasten zelf hun drankje uit de schuurkoelkast halen… je hoofd gaat maar door, het lukt je niet om te ontspannen en daar baal je zo van! Zelfs in bed heb je niet de regie over je hoofd en lijf!

 

 • Wanneer de wekker gaat voel je je moe. Net nu je een belangrijke vergadering hebt. Onder de douche vraag je jezelf af wat er toch gebeurd is? Waar is de sterke vrouw gebleven die alles aan kon! Waar nooit iets te gek voor was en die zonder moeite voor alles en iedereen klaar kon staan. Je voelt de tranen omhoog komen. Je wilt zo niet zijn. Je wilt je niet het gevoel hebben dat je nergens meer grip op hebt. Dat je geleefd wordt door het moment en alles wat op een dag gebeurd. Je voelt je daardoor altijd zo onrustig en gestrest. Je wilt niet meer als een emotionele tut reageren en het gevoel hebben dat het nooit goed doet. Zelfs nu onder douche moet je weer huilen, whaaa. Je bent er klaar mee! Het is tijd om weer het heft in eigen handen te nemen. Om regie te hebben over jezelf en je leven.
Foto van een vrolijke vrouw die een coachtraject bij Buro BOEG heeft gevolgd

Wil je weer jezelf zijn?

 

 • Hoe fijn zou het zijn als je weer met plezier naar je werk rijdt omdat je zonder schuldgevoel je weer kunt richten op je eigen taken.

 • Om rust in je hoofd te voelen zodat je je kan focussen op wat je aan het doen bent.

 • Om na een dag hard werken met een tevreden gevoel naar huis te rijden omdat je weer resultaten hebt waar jij tevreden over bent.

 • Om je werk op je werk te laten zodat je thuis echt vrij bent.

 • Om je agenda weer gewoon uit je hoofd te kennen waardoor je het gevoel hebt dat je weer grip hebt op je tijd.

 • Dat je weer rustig en flexibel reageert als je plannen in de war worden gegooid of dingen anders gaan dan jij bedacht had.

 • Om weer net zoals vroeger in oplossingen te kunnen denken zodat je weer positief en vol vertrouwen in het leven staat.

 • Om weer grip te hebben op je emoties zodat je niet steeds uit de bocht vliegt of je schaamt voor je tranenwaterval op een onhandig moment.

 • Om jezelf weer te herkennen in hoe je over jezelf voelt en denkt zodat je weer die onafhankelijke vrouw bent die met zelfvertrouwen naar de toekomst kijkt.

 • Om weer het gevoel te hebben dat je controle over jezelf en je leven hebt.

 

Om het leven leiden waar jij blij van wordt zodat je vol energie en plezier weer door de dag knalt!

Laat mij je helpen

In dit korte life coachingtraject gaan we er samen voor zorgen dat jij weer die positieve, sterke en onafhankelijke vrouw wordt die weer de regie over haar leven heeft.

Samen gaan we jouw frustratiepunten aanpakken zodat je meteen meer controle krijgt over je gevoelens, gedachten en handelen. Hoera! We halen samen de belemmeringen weg waardoor dat nu niet lukt zodat jij weer je ideale ik kunt zijn.

Maak jouw leven weer kloppend

 

Het klopt traject duurt 3 maanden en bestaat uit

 • Kennismakingsgesprek waarin je meteen tips krijgt.
 • 6 afspraken waar we direct jou meer grip op je leven en gevoel geven.
 • Persoonlijk plan om te worden wie je wilt zijn.
 • Een methode om altijd controle te hebben op je ongewenste emoties en gedachten.
 • Happy life magazine, vol met tips en tools om weer door je leven heen te knallen.

 

Investering is 527 euro

Of in 3 termijnen van 182.50 euro

Na 6 afspraken:

 • Is er weer rust in je hoofd zodat je helder kan nadenken.
 • Ben je de baas over jouw emoties.
 • Reageer je zoals jij wilt dat je reageert.
 • Heb je het gevoel dat je invloed hebt op wat er in je leven gebeurd.
 • Voel je je weer “in control”.
 • Vind je jezelf weer een leuke vrouw.
 • Herken je jezelf weer zoals in je het leven staat.

Wat vonden anderen er van?

“Ik raak niet meer in paniek als ik denk aan wat ik nog moet regelen voordat mijn praktijk open kan.
Ik heb weer overzicht en onderneem actie. Ik zie nu dat het meevalt en dat ik het gewoon kan. Dat was wel anders toen ik bij jou kwam. Ik was volledig geblokkeerd.”

Marie José (50 jaar)

 

"Ik heb me niet schuldig gevoeld toen ik hoorde dat mijn vriend om 6.30 uur de bench van onze pup heeft schoon staan maken omdat deze diarree had gekregen."

Marieke (45 jaar)

 

"Wie had kunnen bedenken dat ik zo om mezelf en mijn emotionele breakdowns zou kunnen lachen. Al vind ik het heerlijk dat ik ze niet meer heb.

Saar (42 jaar)

"Na onze eerste afspraak voelde ik me al rustiger. Na de 4e had ik het gevoel dat alle shit verdwenen was. Na de 6e vond ik het jammer dat we afscheid namen want een afspraak met jou maakt namelijk mijn hoofd leger en mijn humeur beter."

Lizette (47 jaar)

Veelgestelde vragen:

 

Word dit traject door de zorgverzekering vergoed?

Nee, dit traject wordt niet door de zorgerzekeraar vergoedt.
Mijn ervaring is dat veel werkgevers een “potje” hebben voor het ondersteunen van hun medewerkers om er voor te zorgen dat deze persoon met plezier bij hen blijft werken. Soms valt het onder je individuele scholing/ ontwikkeltraject en soms binnen een afdelingsbudget. Ik adviseer je dan ook om je wens om dit traject te volgen met je werkgever te bespreken. Veel dames kregen de aanschaf van dit pakket zonder problemen vergoed.

Het is mogelijk om iedere maand een deel van het traject te betalen als dat voor jou prettiger is.
Je investeert dan drie keer 182.50 euro.

 

Ik heb eigenlijk geen tijd om dit traject te doen. Hoeveel tijd kost het me?

Juist als je geen tijd hebt zou ik je adviseren om dit traject te doen. Na deze 3 maanden zul je meer ruimte in je agenda hebben. Is je hoofd rustiger, zijn je emoties onder controle en kun je weer zien wat echt belangrijk is. 
In totaal hebben we 6 afspraken. De eerste twee afspraken duren 1.5 uur en de overige vier ongeveer 1 uur. Het gaat dus om 7 uren verdeeld over 3 maanden.

 

Waarom heb ik zes afspraken nodig?

Tijdens de eerste afspraak bespreken we jouw grootste frustratiepunt en gaan die meteen verminderen zodat je je direct beter voelt. Je leert de EFT-methode (emotional freedom techniques) waarmee je een EHBO tool voor ongewenste gevoelens en gedachten hebt. Deze kun je ook zonder mij toepassen, ideaal! 

Tijdens de tweede afspraak bespreken we wie je weer wilt zijn en wat jou tegenhoudt. We pakken meteen de grootse belemmeringen aan.

De andere belemmeringen ruimen we tijdens de derde, vierde en vijfde afspraak verder op. We plannen tussen de afspraken steeds iets meer tijd zodat je goed de veranderingen kunt ervaren en we eventuele belemmeringen die je nog niet helder had meteen kunnen aanpakken.

De zesde afspraak plannen we ongeveer 3 maanden na het startmoment van jouw traject. We blikken terug en zetten nog wat laatste puntjes op de i zodat je blijvend jezelf kan zijn. 

 

Wat als het niet bij mij werkt?

De dames die jou voorgegaan zijn, hebben allemaal het resultaat behaald wat ze wilde bereiken. Ze waren verbaasd over hoe snel ze zich beter voelde en anders met situaties om gingen. 
Mocht jij na onze eerste afspraak niet tevreden zijn of het gevoel hebben dat dit traject toch niet bij je past, dan kun je gebruik maken van de “niet goed geld terug garantie”.  Je geeft dat aan het eind van onze eerste afspraak aan en dan krijg je zonder problemen je geld terug. Ik breng eenmalig 40 euro administratiekosten in rekening, de rest wordt binnen 5 werkdagen terug gestort.

En wat als ik eerder dan de 6 afspraken klaar ben?

Dan krijg jij jouw geld voor de afspraken die je niet meer nodig hebt terug! Geen probleem. Hoe eerder jij weer jouw ideale leven leidt, hoe beter. Dat is precies wat ik jou gun.

 

Jij gebruikt EFT, wat is dat precies?

EFT (emotional freedom techniques) valt onder de energie psychologie. In plaats van veel praten gaan we vooral aan de slag. Door emoties en eerdere ervaringen aan te pakken krijg je grip op jouw huidige zijn. Bij EFT klop je zachtjes met je vingertoppen op een aantal vaste punten op je bovenlijf terwijl je hardop zinnen zegt die overeenkomen met jouw klachten, emoties en gedachten. Je klopt op 8 meridiaanpunten die ook in de acupunctuur worden gebruikt. Door het kloppen gaat de energie door deze banen stromen en ruimt het je klacht op.
Doordat je tijdens het kloppen hardop zinnen zegt verbreekt je brein blijvend de verbinding tussen het gevoel en de situatie die we behandelen.

 

Is EFT iets zweverigs?

De afgelopen 20 jaar hebben meerdere universiteiten wereldwijd onderzoek gedaan naar de effecten van EFT, emotional freedom techniques. Keer op keer tonen de onderzoekers aan dat er direct positieve effecten te meten zijn. Zo gaan het stresshormoon, de hartslag en de bloeddruk na één sessie omlaag. Daarnaast geven alle deelnemers na de sessie aan dat de klacht direct verminderd is. Er zijn meerdere onderzoeken geweest waarbij er met inzet van de EFT-methode binnen reguliere therapieën sneller resultaten behaald werden.
Omdat er nu al zoveel jaar onderzoek gedaan wordt, is er aangetoond dat de resultaten veelal blijvend waren. Na meerdere jaren hadden de deelnemers niet meer de klachten die ze voor de EFT-behandeling wel hadden.

 

Ik woon niet in de buurt van Ewijk. Kan ik dan toch dit traject volgen?

Jazeker! Het fijne van mijn coaching en de EFT methode is dat we online dezelfde resultaten behalen als offline. Daarbij is gebleken dat het makkelijker is om online afspraken in te plannen dan offline. De reistijd vervalt er namelijk mee.

Twijfel je nog?
Laat hier je gegevens achter dan sparren we samen even of dit traject wel echt bij jou past.