Het klopt  traject 

Waar is de tijd gebleven dat je fluitend door de dag heen ging en lachte om de dingen die gebeurde?

 

De laatste maanden heb je het idee dat je in een soort soapserie beland bent. Er gebeurd van alles en de hoofdrolspeelster staat erbij en kijkt erna. Ze lijkt totaal geen overzicht te hebben en rent als een kip zonder kop door haar leven. Ze voelt zich non stop schuldig en heeft het idee dat ze iedereen teleurstelt.

 

Dat was jaren geleden wel anders! Toen liep je werk vlotjes, draaide het thuis op rolletjes, was je een fijne attente vriendin, keek je positief de wereld in en had je overzicht over wat er gedaan moest worden. Je draaide voor wat extra werk of een druk weekend je hand niet om. Je kon de wereld aan, je was Miss "in control"!

Maar ja, toen kwam de kinderen, kreeg je een andere baan, ben je weer gaan studeren, veranderde er op je werk van alles, werd één van je ouders ziek, zelf had je gezondheidsklachten en verhuisde jullie naar een ander huis. Ineens leken de dagen in de week steeds korter te worden.
Je leven voelt nu alsof je aan het trainen bent voor de marathon.
Steeds maar door-buffelen, even diep zuchten en die grenzen weer een stukje opschuiven.
Want opgeven of stoppen is geen optie!

 

 • Je stap in de auto en je hoofd zit al bij je werk. Als je eerlijk bent dan is je werk stiekem het eerste waar je aan denkt als je wakker wordt. Met een opgejaagd gevoel als gevolg. Dat je vervolgens op de kinderen afreageert omdat zij niet opschieten, in de weglopen of naar jouw zin te laat op de fiets naar school vertrekken. Lekkere moeder ben je! Je start de motor en probeert je schuldgevoel naar je kinderen weg te duwen. 

 • Hoe dichter je bij je werk komt hoe gespannener je wordt. Je weet namelijk wat er op je ligt te wachten. Meer dan 40 mailtjes die je nog steeds weg moet werken, een aantal afspraken en een collega die al een week op jouw beloofde uitwerking van een vergadering zit te wachten. Wat moet ze wel niet denken? Als je de auto parkeert is je hoofd één chaos aan gedachten, voelt je lijf onrustig en en je hart klopt als een malle. Soms ben je bang dat je een hartaanval krijgt, zo snel gaat hij.

 

 • "Hoe is het?" vraagt je collega als jullie bij de koffieautomaat staan. Je hebt de neiging om te vertellen dat het werk echt teveel is, je niet weet hoe je het af moet krijgen en dat je jezelf altijd schuldig voelt naar je collega's of je gezin want als je aandacht aan de één geeft dan doe je de ander tekort. Maar je zegt niks, wat moet ze wel niet van je denken? Dat je het allemaal niet aan kunt? Of dat je hulp nodig hebt? Dus antwoord je met "Goed, lekker druk." 

 

 • Aan het begin van de middag loopt je collega binnen. Ze heeft je even nodig. Je voelt de irritatie omhoog vliegen. Je hebt geen tijd om haar te helpen net zoals je geen tijd had om met haar te lunchen. Met tegenzin en een lijf vol stress loop je mee. Je baalt er van dat je planning overhoop wordt gegooid. In je hoofd neemt de onrust toe en voel je weer chaos ontstaan. Je voelt de tranen omhoog komen maar probeert ze weg te slikken. Het laatste wat je wilt is dat anderen zien dat het helemaal niet zo goed met je gaat als zij denken.

 

 • Je partner heeft beloofd om te koken, fijn, dan hoef je daar niet aan te denken. Je komt thuis en merkt dat het in de keuken nog donker is. “Is ie weer te laat? Dus ik moet het weer doen?” mompel je als je het huis binnenloopt. Je smijt je tas in de hoek en je gooit de gangdeur hard dicht. Je vervloekt je partner en bent boos omdat jij nu moet koken terwijl je je zo voorgenomen had om wat aandacht aan de kids te geven. Vol gif pak je de spullen uit de koelkast en hoort zijn auto de oprit oprijden. Venijnig begin je met het snijden van de groente. Nog voordat hij de keuken binnengelopen is ligt het verwijt dat hij te laat is voor zijn voeten. Je gaat compleet los tegen hem. Je schaamt je kapot voor de vrouw die je hoort schreeuwen. Vroeger zou je op z'n minst gevraagd hebben waarom hij 5 minuten, wel 5 hele minuten, later is. Nu reageer je alsof hij de kinderen al 2 dagen geen eten heeft gegeven.

 

 • Eindelijk een fijn avondje niks! Tijd voor je favoriete Netflix serie, yes! Je nestelt je op de bank, zet je telefoon op stil en er staat een grote mok thee naast je. Heerlijk, even me-time! Maar je kunt je niet goed concentreren, je hoofd gaat weer zijn eigen gang. Je hebt het gevoel dat je nog van alles moet en dat is verre van ontspannend. Je probeert dat gevoel weg te duwen en te focussen op de tv. Ineens bedenk je je dat je nog niet gereageerd hebt op de berichtjes in de vriendinnenapp. Ai, net nu er één gedoe met haar kind heeft. Lekker attent, not! Je schuldgevoel wint het van je behoefte aan rust. Je pakt je telefoon en vraagt hoe het met haar gaat. Voordat je het weet zit je de verdere avond met tegenzin te appen. Je betrapt je er steeds vaker op dat je avonden en weekenden gevuld zijn met dingen waar je geen zin in hebt maar die je wel van jezelf moet. Daar word je stik chagrijnig van!

 

 • Als je in bed ligt schiet je werk weer door je hoofd. Je bedenkt je dat je vergeten bent om een mail te sturen. Sh**. Je hoofd begint te malen en voordat je het weet lig je tot 1.00 uur wakker. Je gedachten gaan van je werk naar de ruzie met je partner over het koken, je voelt je schuldig dat je zo heftig gereageerd hebt. Soms ben je zo onaardig. Dat zullen je ouders ook wel vinden want je bent daar al 3 weken niet geweest. Dit weekeind moet je daar maar eens langsgaan. Je pakt je telefoon, even checken wat je dit weekeind te doen hebt. Je zet er meteen in dat je morgen echt een kaartje naar je vriendin moet sturen want anders vergeet je dat weer, ze heeft er wel één verdiend in deze rottijd. Zou ze wel op je verjaardag komen? Oja, niet vergeten om dit weekeind alvast wat verjaardagsboodschappen te halen… je hoofd gaat maar door, het lukt je niet om te ontspannen en daar baal je zo van! Morgen heb je weer een drukke dag en zonder een goede nacht slaap weet je al hoe hij gaat worden.... kl*** en mega stressvol! Hoe doen andere werkende moeders dat?

 

 • Wanneer de wekker gaat is je hoofd aan! Meteen denk je aan alles wat je moet doen. Je voelt de onrust al weer door je lijf schieten.  Onder de douche denk je na over hoe het met je gaat. Waar is de sterke vrouw gebleven die alles aan kon! Die zich rustig en kalm voelde, die tijd had voor leuke dingen, die moeiteloos overzag wat er moest gebeuren en onder druk nog kwaliteit leverde! Die zonder gedoe voor alles en iedereen klaar kon staan. Je voelt de tranen omhoog komen. Je wilt zo niet zijn. Je wilt niet steeds die druk in je hoofd en lichaam voelen. Je wilt niet meer het gevoel hebben dat je dingen niet goed doet, mensen teleurstelt, zaken vergeet of onaardig bent. Je bent er klaar mee! Het is tijd om weer je weer rustig en kalm te voelen. Om weer de regie te hebben over jezelf en je leven.

Foto van een vrolijke vrouw die een coachtraject bij Buro BOEG heeft gevolgd

Wil jij weer met rust en plezier leven en werken?

 

 • Hoe fijn zou het zijn om 's ochtends vol energie op te staan, zin in de dag te hebben, de rust te voelen om te ontbijten en relaxt op de kids te reageren als zij op hun eigenwijze manier zich klaar maken voor school?

 

 • Om je weer stabiel en vrolijk te voelen zodat je gewoon weer kunt genieten van je gezin en werk.

 

 • Om rust in je hoofd te voelen waardoor je je kan focussen op wat je doet. Lekker afmaken waar je aan begonnen bent en nog tevreden zijn ook.

 

 • Om na een dag hard werken met een tevreden gevoel naar huis te rijden omdat je weer gedaan hebt wat je wilde doen.

 

 • Om je werk op je werk te laten zodat je thuis echt vrij bent. Yes!

 

 • Dat je weer rustig reageert als je plannen in de war worden gegooid of dingen anders gaan dan jij bedacht had.

 

 • Dat je volop de tijd en ruimte voelt om aandacht te besteden aan de mensen die echt belangrijk voor je zijn. Fijne etentjes plannen, spelletjesavonden met vrienden, naar de film met de kids en met je ouders een dagje op pad.

 

 • Om sowieso te doen wat jij wit! En daar zonder schuldgevoel volop van te genieten.

 

 • Om je heerlijk rustig en kalm te voelen zodat weer kunt lachen en genieten van je leven. 

   

  • Om weer het gevoel te hebben dat je controle over jezelf en je leven hebt.

  Laat mij je helpen

  In dit korte life coachingtraject gaan we er samen voor zorgen dat jij weer die positieve, sterke en onafhankelijke vrouw wordt die weer de regie over haar leven heeft.

  Samen gaan we jouw onrust, stress en frustraties aanpakken zodat je meteen meer rust en overzicht hebt. Hoera! We halen samen de belemmeringen weg waardoor dat nu niet lukt zodat jij weer je die relaxte vrouw kunt zijn.

  Na 6 afspraken:

  • Is er weer rust in je hoofd zodat je helder kan nadenken.
  • Ben je tevreden en relaxt over hoe je alles organiseert en regelt.
  • Kun je jezelf focussen als jij dat wilt.
  • Reageer je zoals jij wilt dat je reageert.
  • Heb je weer tijd en aandacht voor de dingen die jij belangrijk vindt.
  • Kun je weer genieten.
  • Heb je het gevoel dat je invloed hebt op wat er in je leven gebeurd.
  • Voel je je weer “in control”.
  • Vind je jezelf weer een leuke vrouw.

  Maak jouw leven weer kloppend

   

  De investering voor het klopt traject is 527 euro. Het traject duurt 3 maanden en bestaat uit:

  • Een kennismakingsgesprek waarin je meteen al tips krijgt.
  • 6 afspraken waarna je direct meer rust in jouw hoofd en lijf voelt.
  • Een EHBO-tool om altijd controle te hebben op je ongewenste emoties en gedachten.
  • Het Happy- magazine, vol met tips en weetjes om weer door je leven heen te knallen.

  Wat vonden anderen er van?

  Ik heb weer overzicht en onderneem actie. Ik raak niet meer in paniek als ik denk aan wat ik nog moet regelen voordat mijn praktijk open kan. Ik zie nu dat het meevalt en dat ik het gewoon kan.
  Dat was wel anders toen ik bij jou kwam. Ik was volledig geblokkeerd.”

  Marie José (50 jaar)

   

  “Ik heb zonder schuldgevoel mijn collega de kraammand voor onze teamleidster laten samenstellen. Dat had ik een paar weken geleden echt niet gekund.”

  Liza (40 jaar)

   

  "Voor het eerst sinds tijden heb ik tijdens het weekeind niet meer aan mijn werk gedacht. Dat was zo fijn! Ik heb me er helemaal niet onrustig of gestrest over gevoeld."

  Saar (42 jaar)

  "Na onze eerste afspraak voelde ik me al rustiger. Na de 4e had ik het gevoel dat alle shit verdwenen was. Na de 6e vond ik het jammer dat we afscheid namen want een afspraak met jou maakt namelijk mijn hoofd rustige en mijn humeur beter."

  Lizette (47 jaar)

  Veelgestelde vragen:

   

  Word dit traject door de zorgverzekering vergoed?

  Nee, dit traject wordt niet door de zorgerzekeraar vergoedt.
  Mijn ervaring is dat veel werkgevers een “potje” hebben voor het ondersteunen van hun medewerkers om er voor te zorgen dat deze persoon met plezier bij hen blijft werken. Soms valt het onder je individuele scholing/ ontwikkeltraject en soms binnen een afdelingsbudget. Ik adviseer je dan ook om je wens om dit traject te volgen met je werkgever te bespreken. Veel dames kregen de aanschaf van dit pakket zonder problemen vergoed.

  Het is mogelijk om iedere maand een deel van het traject te betalen als dat voor jou prettiger is.
  Je investeert dan drie keer 182.50 euro.

   

  Ik heb eigenlijk geen tijd om dit traject te doen. Hoeveel tijd kost het me?

  Juist als je geen tijd hebt zou ik je adviseren om dit traject te doen. Na deze 3 maanden zul je meer ruimte in je agenda hebben. Is je hoofd rustiger, zijn je emoties onder controle en kun je weer zien wat echt belangrijk is. 
  In totaal hebben we 6 afspraken. De eerste twee afspraken duren 1.5 uur en de overige vier ongeveer 1 uur. Het gaat dus om 7 uren verdeeld over 3 maanden.

   

  Wat als het traject bij mij niet werkt?

  De dames die jou voorgegaan zijn, hebben allemaal het resultaat behaald wat ze wilde bereiken. Ze waren verbaasd over hoe snel ze zich beter voelde en anders met situaties om gingen. 
  Mocht jij na onze eerste afspraak niet tevreden zijn of het gevoel hebben dat dit traject toch niet bij je past, dan kun je gebruik maken van de “niet goed geld terug garantie”.  Je geeft dat aan het eind van onze eerste afspraak aan en dan krijg je zonder problemen je geld terug. Ik breng eenmalig 40 euro administratiekosten in rekening, de rest wordt binnen 5 werkdagen terug gestort.

  Jij gebruikt EFT, wat is dat precies?

  EFT (emotional freedom techniques) valt onder de energie psychologie. In plaats van veel praten gebruiken we deze techniek om ongewenste emoties en gedachten uit jouw lichaam en brein te halen. We maken een soort reset waardoor ze je niet meer belemmeren. Dat helpt super goed bij stress, spanningen en onrust. Die gevoelens verdwijnen binnen een paar minuten. Het gave van EFT is dat jij zelf de techniek leert en hem dus ook toe kan passen als ik er niet bij ben. Je kunt dus op ieder moment en binnen iedere situatie de controle over jouw gevoelens en gedachten terugpakken.

   

  Ik woon niet in de buurt van Ewijk. Kan ik dan toch dit traject volgen?

  Jazeker! Het fijne van mijn coaching en de EFT methode is dat we online dezelfde resultaten behalen als offline. Daarbij is gebleken dat het makkelijker is om online afspraken in te plannen dan offline. De reistijd vervalt er namelijk mee.

  Twijfel je nog?
  Laat hier je gegevens achter dan sparren we samen even of dit traject wel echt bij jou past.