EFT methode practitioner sessies

Al een tijdje ben je niet helemaal vrij in je denken en doen. Je kunt niet leven zoals je dat zou willen. Je voelt je beperkt in de dagelijkse dingen. Daar baal je van. Je weet best wat het is maar hebt niet de tools om het te veranderen.

 

Stel je eens voor dat je over een paar weken weer jezelf kunt zijn! Weer vrij bent in wat jij wilt doen. Je vrolijk en sterk voelt! 

Graag help ik je om weer jouw beste zelf te worden! Om al dat gedoe achter je te laten en weer positief en optimistisch vooruit te kijken.

Voorbeeld van een EFT techniek, de wijsvinger klopt op de zijkant van de hand

Ik heb daar een super effectieve methode voor. Ik leer hem jou zodat je hem ook thuis als EHBO tool bij ongewenste gevoelens en gedachten kunt toepassen.

Je kunt nu voor een gereduceerde prijs kennismaken met deze gave methode en zo je klachten aanpakken die er nu voor zorgen dat je niet voluit leeft.

De prijs is gereduceerd omdat ik de sessie gebruik voor het aantonen van "vlieguren"  voor mijn practitioner status.

Wat is EFT?

EFT is een evidence based methode waarbij je op een aantal vast punten op je bovenlijf klopt. Je zegt daarbij zinnen die bij jouw klacht horen. Je stresscentrum komt tot rust en de verbinding tussen de situatie en je emotie wordt verbroken. Je voelt je direct kalmer, meer ontspannen en vrijer.

Wereldwijd hebben verschillende universiteiten aangetoond dat EFT direct resultaat geeft en de stresssignalen, die bij klachten opspelen, verminderen.
De klachten/ trauma's verdwenen blijvend met minder behandelingen dan de reguliere therapieën nodig hadden.

Ik heb het afgelopen jaar met EFT sessies bij cliënten in mijn praktijk onder andere de volgende resultaten behaald:
✅ verdwijnen claustrofobie
✅ beter slapen door minderen piekeren
✅ stress verlagen
✅ verwerken van nare situaties
✅ paniek aanvallen verminderen
✅ vergroten zelfvertrouwen

Waar helpt EFT bij?

 • Angsten en fobieën, 

  zoals faalangst, examenstress, bloosangst, spreekangst, vliegangst, autorij-angst, hoogtevrees, pleinvrees, claustrofobie en spinnenangst.

 • Stress-gerelateerde klachten, 

  zoals onzekerheid, slaapproblemen, piekeren, perfectionisme, overbezorgdheid, gespannenheid en burn-out.

 • Lichamelijke klachten,
  zoals rugpijn, misselijkheid, beperkingen, hoofdpijn en stressuitingen. 

 

Je krijgt met deze evidence based aangetoonde methode regie over je leven, gedachten en handelen. Je voelt vrijheid, rust en levensenergie.

Ik meld me aan voor een sessie of kort traject:

Wat krijg je?

 • We maken telefonisch of via Zoom kort kennis en bespreken jouw klacht.
 • We hebben 2 tot 4 sessies om jouw klacht te verminderen.
  Deze duren tussen 45 en 60 minuten en kost maar 35 euro.
 • Je krijgt de tap-punten in een document en een advies hoe je thuis EFT kunt gebruiken.
 • Je kunt tussen de sessies door via de mail advies en tips vragen

 

De sessies kunnen zowel online als offline plaatsvinden. Locatie offline is Ewijk/ Beuningen. 

Wat levert het op?

Met EFT leer jij een tool aan waarmee je weer jezelf wordt en zonder jouw klachten kunt leven. Je krijgt weer grip hebt op je eigen gedachten en gevoelens! Je ruimt belemmerende gedachten en gevoelens op zodat jij vrij kunt leven.

 

Het fijne is dat je deze effectieve methode op ieder moment van de dag zelf kunt inzetten om je gevoelens en gedachten te beïnvloeden.

Vrolijke vrouw na een eft sessie

Ik meld me aan

Veelgestelde vragen:

Wat is EFT precies?

Bij EFT klop je zachtjes met je vingertoppen op een aantal vaste punten op je bovenlijf terwijl je hardop zinnen zegt die overeenkomen met jouw klachten. Je klopt op 8 meridiaanpunten die ook in de acupunctuur worden gebruikt. Door het kloppen gaat de energie door deze banen stromen en ruimt het je klacht op.
Doordat je tijdens het kloppen hardop zinnen zegt verbreekt je brein blijvend de verbinding tussen het gevoel en de situatie die we behandelen.
Via de link kun je een voorbeeld EFT sessie bekijken.

 

Is EFT iets zweverigs?

De afgelopen 20 jaar hebben meerdere universiteiten wereldwijd onderzoek gedaan naar de effecten van EFT. Keer op keer tonen de onderzoekers aan dat er direct positieve effecten te meten zijn. Zo gaan het stresshormoon, de hartslag en de bloeddruk na één sessie omlaag. Daarnaast geven alle deelnemers na de sessie aan dat de klacht direct verminderd is. Er zijn meerdere onderzoeken geweest waarbij er met inzet van de EFT-methode binnen reguliere therapieën sneller resultaten behaald werden.
Omdat er nu al zoveel jaar onderzoek gedaan wordt, is er aangetoond dat de resultaten veelal blijvend waren. Na meerdere jaren hadden de deelnemers niet meer de klachten die ze voor de EFT-behandeling wel hadden.

 

Heb ik (Daphne) ervaring?

Ik gebruik sinds juli 2019 de EFT methode binnen mijn coachsessies. Ik heb nu ruim een jaar ervaring met het toepassen en inzetten van EFT. Omdat ik de effecten na een sessie zo snel en groots vind ben ik een vervolgopleiding gaan doen met als doel practitioner voor level 2 en 3 te worden. In oktober start ik met de opleiding voor level 3 EFT behandelaar.

 

Loop ik als cliënt risico?

Het fijne bij EFT is dat we niks fout kunnen doen. Zowel binnen de techniek als binnen het proces. Het grootste risico is dat je zo blij bent met het effect dat we misschien niet door hebben dat we een klein stukje van je probleem overgeslagen hebben. Gelukkig doen we het samen en mag je altijd zeggen als je denkt dat er nog iets is of er later bij me op terugkomen. 

 

Waarom een gereduceerde prijs? 

Na ruim een jaar positieve ervaringen opgedaan te hebben met EFT wil ik mezelf laten registeren tot practitioner. Het traject daartoe vraagt dat ik minimaal 50 EFT sessies uitvoer. Normaal gesproken combineer ik EFT met coaching. Dit is niet toegestaan binnen het traject tot practitioner.
Ik zal onze sessie gebruiken om aan te tonen dat ik de EFT methode beheers en correct toepas. Ik schrijf van onze sessie een kort geanonimiseerd verslag voor de examiniator. 
Dit alles maakt dat ik er voor gekozen heb om deze sessies gereduceerd aan te bieden. Voor ons beide een win win situatie.

Goed om te weten

 • Je kunt maximaal 4 gereduceerde sessie hebben, daarna geldt het normale tarief van 75 euro per uur.

 • Binnen deze sessies pas ik alleen de EFT methode toe. Normaal combineer ik EFT met coaching om nog sneller een completer resultaat te behalen. Mocht deze combi je voorkeur hebben dan verwijs ik je door naar dit aanbod.

 • Ik gebruik onze sessie als bewijslast voor het verkrijgen van mijn practitioner status. Ik schrijf daarvoor een kort geanonimiseerd verslag.

 • We gaan een overeenkomst met elkaar aan en je vult een kort kennismakingsformulier in zodat we beide niet voor verassingen komen te staan. 

 • Betaling vind meteen plaats na de sessie en zal via een tikkie worden gevraagd. Je kunt voor je eigen administratie een factuur ontvangen.

 • Ik heb als behandelaar geen resultaatverplichting, wel een inspanningsverplichting. Deze kom ik naar eer en geweten na. Ik behandel jou vanuit respect en zal ten alle tijden aangeven als ik denk ik jou niet de juiste zorg of begeleiding kan geven. Ik zal je nooit adviseren om met je reguliere zorg of je medicatie te stoppen.

 • Elke handeling die je doet naar aanleiding van een sessie is jouw eigen verantwoordelijkheid. Ik als persoon (Daphne Beurskens) en/of Buro BOEG kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor consequenties en resultaten. Lees hier mijn disclaimer.

 • Heb je vragen of opmerkingen, mail dan naar daphne@buroboeg.nl