All-in EFT coachtraject 

Stress verminderen en zonder onrust leven? Meteen nare gevoelens en gedachten positief beïnvloeden? Niet meer belemmerd worden door angsten? Geen schuldgevoelens meer hebben? Leven zoals jij wilt leven!

 

Met een EFT-traject krijg je aan de hand van een evidence based methode binnen 5 afspraken regie over je leven, gedachten en handelen. Je voelt vrijheid, rust en levensenergie.

 

De EFT (emotional freedom techniques) methode helpt bij het verminderen van stress en bij het beheersen van angsten en fobieën.

Voorbeeld van een EFT techniek, de wijsvinger klopt op de zijkant van de hand

Waar helpt EFT bij?

 

 • Angsten en fobieën, 

  zoals faalangst, examenstress, bloosangst, spreekangst, vliegangst, autorij-angst, hoogtevrees, pleinvrees, claustrofobie en spinnenangst.

 • Stress-gerelateerde klachten, 

  zoals onzekerheid, slaapproblemen, piekeren, perfectionisme, overbezorgdheid, gespannenheid en burn-out.

 

Je krijgt met deze evidence based aangetoonde methode regie over je leven, gedachten en handelen. Je voelt vrijheid, rust en levensenergie.


"Ik kan het gevoel van angst niet meer terug halen"
Wies


Wat levert het op?

In dit EFT-traject leer jij een tool aan waarmee je weer grip hebt op je eigen gedachten en gevoelens! We ruimen belemmerende gedachten en gevoelens op zodat jij vrij kunt leven.

 

Kun je op ieder moment van de dag je gevoelens en gedachten controleren en beïnvloeden

Vrolijke vrouw na een eft sessie

Wat vonden anderen er van?

 

Ik vind mezelf nu net zo belangrijk als anderen en durf voor mezelf op te komen. Ik doe nu één week EFT.
Vrouw (48 jaar)

   

  Ik kan het gevoel van onzekerheid niet meer terug halen en dat na 2 weken EFT. Zo fijn.

  Vrouw (37 jaar)

  "Na de EFT sessie lukt het mij om mijn piekeren te verminderen zodat ik thuis echt tot rust kom."

  Vrouw (47 jaar)

   

  En lees hier het verhaal van cliënte Wies die meer dan 30 jaar enorme claustrofobie had.
  Na 1 sessie waren haar klachten al met de helft verminderd.

  EFT bij Buro BOEG

   

  Ik bied twee vormen van EFT behandelingen:

  • EFT behandeling in mijn praktijk in Ewijk/ Beuningen
  • Online EFT behandeling waarbij jij vanuit je vertrouwde omgeving de methode leert

   

  Omdat ik naast EFT behandelaar ook coach ben, pas ik in mijn behandelingen tevens coaching toe zodat jij nog sneller klachtenvrij wordt.

   

   

  Investering:

   

  Een EFT traject bestaat uit minimaal 5 sessies om er voor te zorgen dat het effect vergroot wordt en integreert in je dagelijks functioneren. Je krijgt er meer rust, vrijheid en energie voor terug.
  De eerste sessie duurt anderhalf uur en sessie 2 t/m 5 ongeveer een uur. 

   

  Particulier tarief:

  EFT traject van 5 afspraken: 399 euro

   

  Vervolg EFT-sessie:

  75 euro per uur | duur 1 tot 1.5 uur

   

  Er geldt een niet-tevreden-geld-terug-garantie zodat je niet het risico loopt dat je aan iets begint waar jij jezelf niet goed bij voelt. Je vindt de voorwaarde onderaan deze pagina

  Vrijblijvend onderzoeken of EFT wat voor jou is?


  "Ik durf voor mezelf op te komen!"
  M. (vrouw)


  Hoe ziet een sessie eruit?

   

  Met EFT klop je op vaste plekken op je bovenlijf die in verbinding staan met je energiestroom en de stressplek in je hersenen. Door tijdens het kloppen hardop zinnen te zeggen koppelen je hersenen je gevoel los bij een situatie.

   

  Een EFT sessie bestaat uit een aantal vaste stappen:

  1. Bespreken van de klacht en uitvragen hoe deze jou in je dagelijks leven belemmert.
  2. Samen affirmaties/ zinnetjes opstellen die representatief voor jouw klacht staan.
  3. Meting van hoe de klacht nu is.
  4. Samen kloppen/ tapping op de meridianen van ons bovenlijf. 
  5. Nameting van hoe de klacht nu is.
  6. Eventueel stap 4 en 5 herhalen.
  7. Zelf thuis aan de slag met het script dat ik voor jou schrijf.

   

  Ik leer jou de techniek (en klop dus niet bij jou) zodat je thuis de behandeling kan voorzetten en je klachten verdwijnen. Je zult meteen effect voelen.

  In totaal hebben we 5 sessies. Tijdens de sessies pakken we steeds jouw meest urgente situatie aan zodat je direct in je leven verbetering voelt en steeds meer weer jezelf gaat zijn. 

  Zien en ervaren hoe EFT werkt

  Wat is EFT?

  EFT bij sjagerijnig zijn

  Veel gestelde vragen:

  Wat is EFT precies?

  Bij EFT klop je zachtjes met je vingertoppen op een aantal vaste punten op je bovenlijf terwijl je hardop zinnen zegt die overeenkomen met jouw klachten. Je klopt op 8 meridiaanpunten die ook in de acupunctuur worden gebruikt. Door het kloppen gaat de energie door deze banen stromen en ruimt het je klacht op.
  Doordat je tijdens het kloppen hardop zinnen zegt verbreekt je brein blijvend de verbinding tussen het gevoel en de situatie die we behandelen.

   

  Is EFT iets zweverigs?

  De afgelopen 20 jaar hebben meerdere universiteiten wereldwijd onderzoek gedaan naar de effecten van EFT. Keer op keer tonen de onderzoekers aan dat er direct positieve effecten te meten zijn. Zo gaan het stresshormoon, de hartslag en de bloeddruk na één sessie omlaag. Daarnaast geven alle deelnemers na de sessie aan dat de klacht direct verminderd is. Er zijn meerdere onderzoeken geweest waarbij er met inzet van de EFT-methode binnen reguliere therapieën sneller resultaten behaald werden.
  Omdat er nu al zoveel jaar onderzoek gedaan wordt, is er aangetoond dat de resultaten veelal blijvend waren. Na meerdere jaren hadden de deelnemers niet meer de klachten die ze voor de EFT-behandeling wel hadden.

   

  Waarom heb ik vijf afspraken nodig?

  Met vijf afspraken kunnen we blijvende resultaten behalen. Ik vergelijk het vaak met schilderen van een buitendeur.
  Tijdens de eerste afspraak bespreken we jouw wensen en klachten. Je leert dan ook de EFT-methode. Dit zou je kunnen vergelijken met het afschuren en opvullen van de gaatjes van de buitendeur.
  Tijdens de tweede en derde afspraak staan we stil bij de veranderingen die plaatsgevonden hebben, pakken we de thema’s op die nu spelen en oefenen we de EFT-methode nogmaals. Dit is het gronden van de deur.
  Tijdens de vierde afspraak bespreken we hoe je de positieve veranderingen kunt verankeren in je leven zodat je voorbereid bent op situaties die lastig zijn of je normaal uit balans zouden brengen. Je staat in je kracht en gaat voluit leven. Dit is de eerste laklaag bij het schilderen van de deur.
  Bij de vijfde afspraak pakken we laatste aspecten aan die jou blijvend jezelf laten zijn. De tweede laklaag van een deur. De deur is dan echt mooi en beschermd tegen de invloeden van buitenaf. En zo is dat ook voor jou.

   

  Krijg ik "huiswerk"?

  Ondanks dat een EFT-behandeling nog lang doorwerkt, is het effect nog groter als jezelf de methode dagelijks kort toepast. Dit duurt ongeveer 5 minuten per dag.
  We starten onze afspraak met een terugblik op hoe het “tappen” gegaan is, jouw ervaringen en stellen vast wat jouw doel van de afspraak is. 

   

  De kleine lettertjes algemeen:

  • De tarieven voor particulieren zijn incl BTW.
  • Kosteloos afzeggen van een afspraak kan tot 48 uur voor de afspraak. Daarna wordt er één uur in rekening gebracht.
  • Maximaal 2 dagen na de coachgesprek betaal jij de factuur. Dit geldt ook voor een vervolgafspraak.
   Ik stuur je een betaalverzoek via de WhatsApp.
  • Voorwaarden voor de "niet goed geld terug garantie":

   • Als je aan het eind van onze eerste afspraak het gevoel hebt dat dit jou onvoldoende gaat helpen kun je zonder problemen je geld terug krijgen. Ik breng eenmalig 40 euro administratiekosten in rekening, de rest krijg je binnen 5 werkdagen terug gestort..

  • Een EFT-traject heeft alleen effect als jij ook daadwerkelijk aan de slag gaat met de EFT techniek en, de gekregen inzichten. Lees hier meer over in mijn disclaimer.

    

  De kleine lettertjes locatie:

  • Offline: naast gesprekken in mijn praktijkruimte in Ewijk kunnen we ook samen op pad gaan in de natuur. We bekijken per keer wat voor jou een passende manier is.
  • Online: via Zoom. We loggen dan samen in een besloten pagina in en kunnen dan via beeld en geluid met elkaar spreken.