Coachtraject met de EFT methode

Vol energie leven.
Durven kiezen voor wat voor jou goed is.
Tijd en ruimte voor wat er toe doet.
Weerbaar omgaan met wat er in je leven gebeurd.

Weer het leven leiden waar jij blij van wordt en dat allemaal zonder schuldgevoel!

 

Soms is het fijn om samen met iemand te praten over wat er allemaal in je hoofd afspeelt. Om met iemand te onderzoeken hoe jij weer jezelf kunt worden. 

Een coachtraject met de EFT methode kan je daarbij helpen. Deze combinatie zorgt voor snel en blijvend resultaat.

Foto van een vrolijke vrouw die een coachtraject bij Buro BOEG heeft gevolgd

In dit coachtraject onderzoeken we jouw situatie,  gevoelens en gedachten waardoor je antwoord krijgt op de vraag wat je kunt doen om vrij en voluit te leven. Bij ieder gesprek staan we stil bij jouw actuele ervaringen en onderzoeken wat je per direct kunt doen om deze positief te beïnvloeden.

 

Je leert de EFT methode waarmee je direct gevoelens en gedachten positief kunt beïnvloeden. Bijvoorbeeld dat je bang bent dat je iets fout gedaan hebt, stressgevoelens omdat je de situatie niet onder controle hebt, onzekerheid of je het wel allemaal goed doet. Door die gevoelens en gedachten tot rust te brengen ontstaat er ruimte voor andere gedachten en gedrag. Er ontstaat keuzevrijheid. 


Al met een paar coachgesprekken gecombineerd met de EFT methode creëer jij voor jezelf meer rust en zul je weer vrijheid gaan ervaren. 

"Je nam alle rust om mij te laten praten en vooral om naar mij te luisteren."
Leonieke

Wat houdt het coachtraject in?

We starten het traject altijd met een startcoachgesprek waarin we samen vaststellen wat jouw vraag is en jouw gewenste eindsituatie is. In dit gesprek leer ik jouw de EFT methode die je in kan zetten bij klachten zoals stress, vervelende emoties, piekeren, slecht slapen, spanningen of angsten. Je hebt hierna je eigen EHBO-tool.
Dit gesprek duurt ongeveer 2 uur.

 

Na dit startcoachgesprek hebben we een aantal vervolgcoachgesprekken. Gemiddeld zijn dit er 3 tot 6. Deze gesprekken duren tussen de 1 en 1,5 uur over een duur van gemiddeld 3 maanden.

Wat vonden anderen er van?

"Na de EFT sessie kon ik mijn piekeren verminderen zodat ik thuis weer tot rust kwam."

Vrouw, 38 jaar

 

Ik vind het fijn dat je goed luistert en snel in kaart kan brengen wat het achterliggende probleem is. Dat heeft me geholpen om minder stress te hebben.

Vrouw, 45 jaar

 

Je vroeg goed door waardoor ik echt moest nadenken waar mijn stress vandaan komt. Het heeft me geholpen om andere keuzes te maken. Dank daarvoor.

Vrouw, 32 jaar

 

Ik heb nu minder stress omdat ik anders tegen zaken aankijk. Ik voel me niet meer altijd verantwoordelijk. Ik kan beter "nee" zeggen zonder mij schuldig te voelen.

Vrouw, 41 jaar

 

Na het gesprek ben ik me bewust geworden dat ik vooral voor anderen zorg en niet voor mijzelf. Confronterend maar wel helpend.

Man, 50 jaar

Investering:

Particulieren:

Startcoachsessie incl EFT
2 uur | 110 euro

 

Vervolgcoachgesprekken 

75 euro per uur | duur 1 tot 1,5 uur 

 

Na de startcoachsessie hebben we gemiddeld nog 3 tot 6 vervolgcoachgesprekken.

Tip: bespreek jouw situatie en je wens om een coachtraject te gaan volgen met je werkgever. Mijn ervaring is dat zij graag meedenken en een traject willen bekostigen omdat zij gebaat zijn bij vitale energieke medewerkers. Klik hier voor meer informatie over het traject dat door een werkgever vergoed wordt.

 

Zakelijk tarief

Kijk hier voor wat Buro BOEG voor een werknemer met stressklachten kan betekenen.

 

Locatie:

Offline: praktijkruimte in Ewijk (Gld)
Online: vanuit je eigen huis via Zoom/ Skype

De kleine lettertjes algemeen:

  • De tarieven voor particulieren zijn incl BTW.
  • Kosteloos afzeggen van een afspraak kan tot 48 uur voor de afspraak. Daarna wordt er één uur in rekening gebracht.
  • Maximaal 1 week na een coachgesprek betaal jij de factuur.
  • Een coachtraject heeft alleen effect als jij ook daadwerkelijk aan de slag gaat met inzichten, de tools en de EFT. Leer hier meer over in mijn disclaimer.

De kleine lettertjes locatie

Offline: naast gesprekken in mijn praktijkruimte in Ewijk kunnen we ook samen op pad gaan in de natuur. We bekijken per keer wat voor jou een passende manier is.

Online: via Zoom. We loggen dan samen in een besloten pagina in en kunnen dan via beeld en geluid met elkaar spreken.