De meeste van mijn cliënten hebben al vaker iets ondernomen om weer relaxter en blijer door het leven te gaan. Ze voelde al vaker dat ze iets anders moesten gaan doen om te voorkomen dat ze onderuit zouden gaan. Soms hebben ze een coachtraject of een training persoonlijk leiderschap gedaan en een aantal hebben gesprekken bij een psycholoog gehad. Deze trajecten heeft ze vaak mooie resultaten opgeleverd. De lucht was geklaard en er was ruimte voor veranderingen ontstaan. Super fijn!

 

Toch heeft het leven ze weer meegetrokken en alle goede voornemens die ze ooit hadden zijn stiekem weer naar de achtergrond geschoven. Ze worden weer geleefd door alles wat er gebeurd en hun hoofd en lijf staat weer altijd aan. Ze kunnen zich steeds slechter ontspannen en hun humeur is nogal wisselend te noemen.

 

Als ze contact met mij opnemen zijn er helemaal klaar mee en voelen zich super k**. Ze zijn getriggerd door mijn berichtjes en een aantal hebben via via gehoord dat ik ze kan helpen. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze zich er bewust van zijn dat het alleen doormodderen niet gaat helpen. Dat proberen ze al tijden en dat heeft ze eigenlijk alleen maar ongelukkiger gemaakt.

 

De nood is dus aan de vrouw als ik met ze afspreek. Ze willen graag zo snel mogelijk weer grip en controle over hun leven voelen. Ze willen weer leven zoals ze zijn en genieten van de dingen om hun heen. Ze kijken er naar uit om weer vanuit hun tenen te kunnen lachen en zich happy te voelen.

Ze weten dat ze weer even een pas op de plaats moeten maken en dat ze een laagje dieper moeten gaan dan de vorige keer.

 

Deze vrouwen hebben begrepen dat ik iets anders doe dan andere coaches en daar zijn ze nieuwsgierig naar. Ze weten dat het snel werkt en dat ze het zelf kunnen toepassen. Twee dingen die zij belangrijk vinden. Hun tijd is kostbaar en ze zijn het type vrouw dat regie over haar leven neemt.

 

Het klopt dat ik inderdaad iets anders doe dan de andere coaches. Ik gebruik een techniek waarmee je echt een laag dieper gaat dan met praten alleen. Iets wat super spannend is om te doen want die diepere laag maakt je kwetsbaar. Maar als je eerlijk bent weet je dat op die laag datgene ligt waardoor jij je nu niet happy ben. Het fijne van mijn techniek is dat je pas bij die diepere laag komt als je er aan toe bent en je je daardoor niet kwetsbaar voelt. En weet je, dat is niet pas na maanden! Dat is vaak al binnen 2 of 3 afspraken! Dat maakt dat ik altijd start met korte trajecten van zes afspraken. Daarna kijken we of de resultaten bereikt zijn die iemand wil bereiken. En dat is vaak zo!

 

Dit zijn reacties van vrouwen die jou voor gingen:

Het voelde alsof er in mijn hoofd een mist was opgetrokken. Ik weet nu wat ik moet doen om me rustig en relaxt te blijven voelen.” – Christa

Ik durf nu beter voor mezelf te kiezen waardoor ik me fijne voel.” – Dayna

Ik kan veel beter met mijn angst omgaan omdat ik weet wat de triggers zijn. Ik voel zoveel meer controle” –  Anoniem

 

Wil jij ook weten of dit kortdurende traject bij jouw wensen en verlangens past? Laten we dan een half uurtje kletsen om te onderzoeken of ik ook de persoon ben die jouw helpt om de 2.0 versie van jezelf te worden!

 

Groetjes Daphne