Esther haar hoofd zit te vol. “Het voelt soms alsof hij ontploft.” Zo wil ze niet leven maar heeft geen idee hoe ze het anders moet doen. Hoe drukker en voller het in haar hoofd is, hoe meer ze de controle probeert te houden maar hoe minder ze het gevoel van regie heeft. Ze merkt dat ze dingen vergeet en krijgt het idee dat ze altijd achter de feiten aanloopt. Hoe graag ze ook rust en overzicht wilt hebben, het lukt niet want er komt steeds wat bij.

 

Tijdens haar coachtraject hebben we eerst gekeken waar ze allemaal last van heeft en wat haar leven beperkt. Dat luchtte al enorm op. Het delen van haar volle hoofd maakte hem leger. Omdat ik niet opgeslokt ben door haar leven kon ik vragen stellen waarbij de antwoorden haar meteen hielpen om meer controle te voelen.

De volgende afspraak zijn we gaan kijken naar hoe haar ideale ik er uit ziet en wat haar nu belemmert. De grootste belemmeringen zijn we meteen aan gaan pakken. “Ik voel me zoveel rustiger.” gaf ze aan het eind van onze afspraak terug.

 

Na 2 afspraken voelde ze al meer grip op haar leven ontstaan en ervaarde ze meer rust waardoor ze andere keuzes kon maken. Ze heeft niet meer het gevoel dat haar hoofd gaat ontploffen en alles haar overkomt. Super fijn voor haar!

Ik gebruik in mijn coachtrajecten altijd de mega krachtige combinatie van EFT* en coaching. Met coaching krijg je regie over je handelen en met EFT zorgen we voor ontspanning en rust in je hoofd en lijf. De werking van deze methodes versterken elkaar enorm. Ik wil niet meer anders werken.

 

Dit zeiden een aantal cliënten over het traject en mij als coach:

“Nog even over ons traject; ik heb er zo veel baat bij. Ben echt in een rustiger en duidelijker vaarwater beland. Op mijn werk heb ik meer overzicht, ik plan beter, zeg niet te snel ‘ja’ en geef mezelf aan het einde van de dag een compliment voor het werk wat gedaan is. Eerder kon ik mezelf regelmatig afstraffen dat er nog zoveel te doen is. Dat ís nu ook nog zo, maar het is niet meer mijn schuld. Het is een feit waar ik de dag erna weer met veel plezier en aandacht mee aan de slag ga. “

 

“Het heeft mij veel inzichten gegeven. Ik heb zaken in de ogen gekeken die ik als heel lang uit de weg ging en dat zorgt ervoor dat ik steeds relaxter wordt. En je bent een heerlijk mens om samen je onzekerheden onder de loep te nemen, omdat je met je warmte en begeleiding de mogelijkheid geeft om ze liefdevol aan te kijken.”

 

Ben jij ook klaar met onrust en stress in je leven? En ben je soms ook bang dat je hoofd ontploft?
Laten we even een half uurtje kletsen of ik iets voor jou kan betekenen. Laat hier je gegevens achter en dan neem ik contact op. Gewoon vrijblijvend.

Groetjes Daphne

 

* EFT staat voor Emotional Freedom Techniques en is een techniek waarmee je direct negatieve gevoelens en gedachten kunt loslaten. Heel effectief als je last hebt van spanningen, stress, angst en onrust. Het wordt ook wel tapping therapy genoemd.